TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuEğitim-Öğretim / TRForumcu DershanesiİlkÖğretim ve Liseler (Moderatörler: )Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 332
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim  (Okunma Sayısı 332 defa)
Gαвяιєℓ
| Evom |
Yönetici
*

Yer : Pencap (:
Forum Para : 19245.00 YTL
Karizma Puanı : 2245
Teşekkür: Edilen: 557
Alınan: 1176
Herşey Rahat Yolunda (H)
aeracura@windowslive.com
« : 05 Ekim 2007, 07:59:50 »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Dil : Türkçe
Format :VCD
Boyut:93 MB
Süre : 00:08:53
Çözünürlük : 352 x 288 (AR 4:3
)

Etiketler: Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim indir , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim download , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim yükle , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim şarkı sözü , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim program , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim yeni , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim msn , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim ifadeleri , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim mp3 , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim sözleri , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim resimleri , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim resim , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim videosu , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim kaydet , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim bedava , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim fotoğrafları , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim albümü , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim full , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim videoları , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim video , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim free , Çocuk Öğretim Cd’leri - Ilgının Dünyası – İletişim forum

TRForumcu Niye Bukadar Güzel ?
Acaba Neden ??

Herşey Rahat Yolunda
Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
lifedeath
Üye
**

Yer : türkiye
Forum Para : 112.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 5
Alınan: 0
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2007, 15:17:39 »

eyvallah kardeşim, halen iniyor ama umarım çocuğumun işine yarar Smiley

furmen
Üye
**

Yer : Almanya
Forum Para : 140.00 YTL
Teşekkür: Edilen: 3
E-Posta
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2007, 18:18:49 »

slm ben bunu indirdim fakat sadece gencakademinin reklam sitesine baglaniyor hic Programm yok.
file.DAT var exe. yok 

Gαвяιєℓ
| Evom |
Yönetici
*

Yer : Pencap (:
Forum Para : 19245.00 YTL
Karizma Puanı : 2245
Teşekkür: Edilen: 557
Alınan: 1176
Herşey Rahat Yolunda (H)
aeracura@windowslive.com
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2007, 19:51:24 »

slm ben bunu indirdim fakat sadece gencakademinin reklam sitesine baglaniyor hic Programm yok.
file.DAT var exe. yok 

herhangi bir kurulum yapmıcaksınız..

file dat. uzantılı dosyalar genelde media dosyası olduğu için windows player vb. oynatıcılar ile acabilirsinz

TRForumcu Niye Bukadar Güzel ?
Acaba Neden ??

Herşey Rahat Yolunda
otulay
Ben Yeniyim
*

Yer : bursa
Forum Para : 4.00 YTL
Teşekkür: Edilen: 0