TRForumcu | ForumEğitim-Öğretim / TRForumcu DershanesiİlkÖğretim ve Liseler (Moderatörler: )İlköğretim 6. Sınıf Matematik Yaprak Testleri (Zambak ve Tümay)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı İlköğretim 6. Sınıf Matematik Yaprak Testleri (Zambak ve Tümay)
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1072
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İlköğretim 6. Sınıf Matematik Yaprak Testleri (Zambak ve Tümay)  (Okunma Sayısı 1072 defa)
elefer
Üye
**

Yer : izmir
Forum Para : 404.00 YTL
Karizma Puanı : 3
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 2
« : 07 Şubat 2008, 23:07:48 »

Zambak ve Tümay Yayıncılığın İlköğretim 6. sınıflar için hazırlanmış  tüm senenin konularını kapsayan 1000 lerce matematik sorusundan oluşan geniş bir arşivdir.  İlköğretim 6. sınıflar dışında diğer sınıflarda okuyan çocuklarınız için de yararlı olacağını düşünüyoruz.

Tümay yayınları için olan testler PDF foımatında, zirve yayıncılık testleri Jpeg formatındadır.

Tümay
Link : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Zambak
Link : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
berxcan
Kıdemli Üye

Yer : →™šởиѕцżĻџĸτап ™←
Forum Para : 232.00 YTL
Karizma Puanı : 30
Teşekkür: Edilen: 30
Alınan: 24
♥вεяĸćǻŋ♥ịĿλγďǻ♥
berkberx@hotmail.com E-Posta
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2008, 23:21:28 »

Saol Abi İşime Çok Yarayacak

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
mört
Ben Yeniyim
*

Yer : istanbul
Forum Para : 4.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
E-Posta
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2008, 13:31:29 »

nasıl oluyo

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: