|
 |
« : 16 Aralık 2007, 19:13:17 » |
|
  Temel ÖzelliklerDört önemli dil yeteneğini geliştirir.Okuma ,yazma , dinleme, konuşmaTüm dilbilgisi kurallarını içerir.Toplam 30.000 kelime.Toplam da 3000 'in üzerinde sözcük deyim içerir.İhtiyaç anında Türkçe yardım menülerine ulaşır.Özgün İngilizce deyimleri ve gerçek yaşam örnekleri kullanır.Canlı animasyonlar,müzik ve ses ile eğlenceli oyunlar da içerir.Dünyaca kabul edilmiş İngilizce öğretim müfredatını uygular.Alıştırma ve testlerle öğrenilenleri pekiştirir.Bölüm başına 120 saat etkileşimli İngilizce eğitimi sağlar.Seçkin bir internet bağlantısı ile ilginç ve geliştirici test, oyun ve aktivitelerle dolu gerçek şehir bağlantıları içerir.Ses tanıma ( speech recognition ) teknolojisi ile kullanıcının konuşma ve telaffuz doğruluğunu karşılaştırmalı bir şekilde ölçer.English Plus İçeriğiLET ' S START "Haydi Başlayalım"1 BÖLÜMABC, temel kelime bilgisi, temel gramer kurallarıBASIC "Temel Eğitim Düzeyi 1,2,3"3 BÖLÜMINTERMEDIATE "Orta Eğitim Düzeyi 1,2,3"3 BÖLÜMADVANCED "İleri Eğitim Düzeyi 1,2,3"3 BÖLÜM- Değişik öğrenim metod ve amaçları için uygun koşullar- İki dilde hazırlanmış öğrenci gereçleri ile kendi başınıza öğrenim olanağı sunar.- Öğrencilere problemli alanlarında konsantre olma olanağı sağlar;genel bilgilerini tazeleyebilirler veya belirli bir konu üzerinde çalışabilirler.- Değerlendirme araçları öğrenci ve öğretmene yardımcı olur.- Program boyunca önemli kültürel bilgiler edinme olanağı sağlar.- Günlük hayatta karşılaşabilinecek durum ve diyaloglar üzerindeçalışma olanağı sunar.- Genel modül taslağıcd1 (Boyut: 39,1 MB -1 Parça)Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapcd2 (Boyut: 109 MB -2 Parça)Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapcd3 (Boyut: 132 MB -2 Parça)Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapcd4(Boyut: 113 MB -2 Parça)Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapcd5(Boyut: 153 MB -2 Parça)Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDosyalar nrg uzantılı olduğundan nero ile cdye yazdırabilir yada demon tools ile açabilirsinizToplam 16 part 12 Cdlik English Plus eğitim seti Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapŞifre : virs
|
|
|
|
|
|
TRForumcu Niye Bukadar Güzel ? Acaba Neden ??
Herşey Rahat Yolunda
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Konularımı Pek Sık Takip Edemediğim İçin Soru ve Sorunlarınıza Yardımcı Olamıyorum. Benim Konularımla İlgili Problemler İçin PM Atınız. TRForumcu = Aile/Paylasım/Sevgi/Saygı
.'\ /`. .'.-.`-'.-.`. ..._: .-. .-. :_... .' '-.(o ) (o ).-' `. : _ _ _`~(_)~`_ _ _ : : /: ' .-=_ _=-. ` ;\ : : :|-.._ ' ` _..-|: : : `:| |`:-:-.-:-:'| |:' : `. `.| | | | | | |.' .' `. `-:_| | |_:-' .' `-._ ```` _.-' ``-------''
|
|
|
Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
Teşekkür Ediyorum Kardeşim . Oldukça Kullanışlı vede Yararlı Bir Programa Benziyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... Paylaşım için Teşekkürler ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kardeş,set 12 cd yi içeriyor.Siz 5 CD upload etmişsin,diğerlerini de verecekmisin?Mevcut cd lerin konularını yazabilirmisin?teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuya Toplam 16 part 12 Cdlik English Plus eğitim seti eklenmiştir
indirmeye başlamadan önce linkleri kont. ediniz
içerik genel anlamda bu sekilde cd ayrıntısı elimde yok LET'S START ?Temel kelime ve Gramer kuralları? 1 CDROM BASIC ?Temel Eğitim Düzeyi? 3 CDROM INTERMEDIATE ?Orta Eğitim Düzeyi? 3 CD-ROM ADVANCED ?İleri Eğitim Düzeyi? 5 CD-ROM
|
|
|
|
|
|
TRForumcu Niye Bukadar Güzel ? Acaba Neden ??
Herşey Rahat Yolunda
|
|
|
|