TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuEğitim-Öğretim / TRForumcu Dershanesiİngilizce - English Department (Moderatörler: )İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük
Konu Bilgileri
Konu Başlığı İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 512
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük  (Okunma Sayısı 512 defa)
DeA TaCiTa
Ziyaretçi
« : 26 Aralık 2007, 18:10:10 »

Kelime ezberleten kurgusal sözlük TOEFL, KPDS, ÖYS, ÜDS ve benzeri sınavlarda sıklıkla karşılaşan çabuk unutulan (soyut) kelimelerden oluşturulmuştur. Kurgusal sözlüğün diğer sözlüklerden farkı nedir? 12 farklı şekilde tekrar. Temel olarak alınan kelimeler için akılda kalmayı kolaylaştıran kısa bir hatırlatıcı senaryo yazılmıştır. Bu senaryo ile ilgili ayrıca bir karikatür çizilmiştir. Kelimenin kendi anlamı, eşanlamı, zıt anlamı için örnek cümleler verilmiştir.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

alıntıdır...

Etiketler: İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük indir , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük download , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük yükle , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük şarkı sözü , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük program , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük yeni , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük msn , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük ifadeleri , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük mp3 , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük sözleri , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük resimleri , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük resim , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük videosu , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük kaydet , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük bedava , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük fotoğrafları , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük albümü , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük full , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük videoları , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük video , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük free , İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük forum
Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
xxalikayaxx
Ben Yeniyim
*

Yer : afrika
Forum Para : 8.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 1
Alınan: 0
E-Posta
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2008, 00:59:00 »

şunları rapidsiz yapamazmısınız mesala s1.sharetor.com den..

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
kaninja
Ben Yeniyim
*

Yer : turkiye
Forum Para : 8.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 3
Alınan: 0
E-Posta
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2008, 00:01:38 »

tşkr