TRForumcu | ForumForum Hakkındaİstek - Öneri ve Şikayetleriniz (Moderatörler: )Oyun Tanıtım Sayfamız Olabilir!
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Oyun Tanıtım Sayfamız Olabilir!
Cevaplar 6
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 366
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Oyun Tanıtım Sayfamız Olabilir!  (Okunma Sayısı 366 defa)
RuBi
Çaylak
*

Yer : ankara
Forum Para : 48.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 1
Alınan: 0
Wampire Angels Lq
E-Posta
« : 13 Mart 2008, 19:15:31 »

Yine sizin bileceğiniz iş ama ben şyle düşündüm.Oyun tanıtımı bölemü olsa muhteşem olur.Hem merak ettiğimiz oyunların kulanımı ve içinden görüntüler alınır ve koyulur.Dışarıdan ziyaretçilerin sayısı çoğalır ve formumuz da daha çok bilgi paylaşmış oluruz.
  Sonuçta burayı bilgi formu olarak kullanıyoruz.

Tabi benimkisi bir öneri karar sizin kararınız saygı duyulmalı!

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
**Aslım**
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 7142.00 YTL
Karizma Puanı : 5476
Teşekkür: Edilen: 38
Alınan: 686
Herşey Rahat Yolunda (H)
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2008, 00:57:06 »

Yine sizin bileceğiniz iş ama ben şyle düşündüm.Oyun tanıtımı bölemü olsa muhteşem olur.Hem merak ettiğimiz oyunların kulanımı ve içinden görüntüler alınır ve koyulur.Dışarıdan ziyaretçilerin sayısı çoğalır ve formumuz da daha çok bilgi paylaşmış oluruz.
  Sonuçta burayı bilgi formu olarak kullanıyoruz.

Tabi benimkisi bir öneri karar sizin kararınız saygı duyulmalı!
Yönetici arkadaşlarımla görüşülüp sizlere bilgi verilecektir.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

RuBi
Çaylak
*

Yer : ankara
Forum Para : 48.00 YTL
Teşekkür: Edilen: 1
Wampire Angels Lq
E-Posta
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2008, 23:37:24 »

İlginiz için teşekkürler.Eğer fikrim işe yarasa çok mutlu olurum.Sevdiğim forma birşeyler katabilmek güzel ve ilk oyunu tanıta bilirim

Bu Sayfayı Paylaş

¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..
Saygıdeğer Üye

Yer : нєяgüи вамваşка віяγεяמε
Forum Para : 21617.00 YTL
Karizma Puanı : 5992
Teşekkür: Edilen: 240
Alınan: 543
♥♥♥ ѕєνєηℓєя gє¢є öℓüя ♥♥♥
ozelmesajkull@n.com ozelmesajkull@n ozelmesajkull@n.com WWW
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2008, 11:45:05 »

Olabilir aslında ama ben pek ziyaretçi çekceğine inanmıyorum bu konunun özelliklede gençler arasında online oyunlar bu kadar revaçta iken.

Tabi bu benim fikrim diğer yonetici arkadaşlarda görüş sunmalılar konu hakkında.

Bu Sayfayı Paylaş

Gαвяιєℓ
| Evom |
Yönetici
*

Yer : Pencap (:
Forum Para : 20005.00 YTL
Karizma Puanı : 2351
Teşekkür: Edilen: 489
Alınan: 1192
Herşey Rahat Yolunda (H)
aeracura@windowslive.com
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2008, 13:42:33 »

oyun tanıtım bölümü birkaç kişinin katılımıyla yürüyebilecek bir bölüm değil
ilgilenilmezse bir süre sonra çeşitli oyun tanıtım sitelerinden yorum çalmaya döner bu iş..

Tanıtım işinin TRf ce denenen oyunlarca yapılması daha güzel olur ancak fazlaca üye desteği olmadan bizlerin birde tanıtım bölümüne vaktimiz olacağını sanmıyorum.. 

Bu Sayfayı Paylaş

IPowerSLeepILoGosI
Çaylak
*

Yer : TheMesken
Forum Para : 32.00 YTL
Teşekkür: Edilen: 0
WWW E-Posta
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2008, 19:39:52 »

Ben İLgiLenirim O BoLumde S.Mod Yada Mod OLabilirim EYer İzin verilirse ben OnLine OyunLarDan DownLoaD OYunLarDan anLarım Yanı Ksacası butun oyunLarin herseyinden AnLarim eyer İsTerSeniz Acın o BoLumDe S.Mod Yada Mod OLurum Wink

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Tags: Oyun Tanıtımı