Eastofking
Ölümle Hayat Arasında Çizilebilen Tek Mutluluk
|
 |
« : 25 Nisan 2008, 20:50:01 » |
|
forumdaki mesajlarımın bir kısmı silinmiş emege karsılık oalrk teşekkür mesajları atmıstım ayrı karikatür bölümüne index yaptıgım icin konuları ayırabilmem icin mesaj atmam gerekiyordu daha rahat oluyordu ayrıca kimsenin profiline giremiyorum bunun nedenini ögrenebilirmyim
|
|
|
|
|
|
Hep Aynı Masal;Hayat Ve Ben İşte Hepsi Bu Kadar
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Yorumlara üst üste emeğe sağlık içerikli mesaj göndermek yerine sağ köşedeki Teşekkür ET butonunu kullanabilirsiniz..
İndeks için emeğinize sağlık bu konu için mesaj atma durumunu yönetime bildirseydiniz yardımcı olunabilirdi...
Profilleri göremiyorsanız farklı bir tarayıcı ile (İnternet Explorer ve Firefox) bakmayı deneyiniz eğer değişmiyorsa Admin arkadaşlar başka bir çözüm bulmaya çalışacaklardır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eastofking
|
sayın güneş emege karsılıgın yanı sıra ben index bölümünü takip edebilmek icin yazdım 14 sayfa konu var hangi birini takip edebilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forumdaki mesajlarımın bir kısmı silinmiş emege karsılık oalrk teşekkür mesajları atmıstım ayrı karikatür bölümüne index yaptıgım icin konuları ayırabilmem icin mesaj atmam gerekiyordu daha rahat oluyordu ayrıca kimsenin profiline giremiyorum bunun nedenini ögrenebilirmyim
Bot şeklinde her mesaja aynı cevaplar yazmanız sitede kirlilik oluşturuyor. Teşekkür butonu koymuştuk biz oraya teşekkür etmeniz için. Konu ayırmak istiyorsanız bölümün yetkilisinden rica edersiniz ve ya bizlerden rica edersiniz. Profil'e gelince hiç bir sorun yok ufak kodlama işlemleri yapıyorum ara sıra hata verebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eastofking
|
Bot Güzel Bir Hitab Oldu Sayın Adminim Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bot Güzel Bir Hitab Oldu Sayın Adminim Teşekkürler
Hitap değil benzetme sadece yanlış anlaşılmasın aşağılamak değil amacım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|