TRForumcu | ForumOyun DünyasıOnline oyunlarKnight Online (Moderatörler: )BOSS ların Kralı Felankor
Konu Bilgileri
Konu Başlığı BOSS ların Kralı Felankor
Cevaplar 9
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 643
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: BOSS ların Kralı Felankor  (Okunma Sayısı 643 defa)
ümit1990
Meraklı Üye

Forum Para : 604.00 YTL
Karizma Puanı : 2
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 2
Biz bu vatanı karşılıksız sevdik
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2007, 12:13:09 »

doru söylüo 75 lwl altı kesemez bunu ama paylaşım için saol

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
вєяк
Kıdemli Üye

Yer : ¢єнєηηєм....
Forum Para : 1708.00 YTL
Karizma Puanı : 15
Teşekkür: Edilen: 7
Alınan: 34
♥♥♥вєяк♥ѕєℓιη♥♥♥
5889994 dj_berk_06@windowslive.com вє&a вєяк WWW E-Posta
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2008, 12:40:58 »

benim gm çarım var tabi eski gm 1 ay önce felan ben 70 lwl normal arkiler var benim onları topladım bu canavarınn yanına gittik ve gm lerin gücü nü herkes bilir hep beraber daldımızda onlar oturdu ben daldım priest aldım partye ben 10 vuruşta felan yatırdım yani normalde +60 lar 2-3 party olupta kesebilirler tek bi partyle değil bide 3 yada 2 partyde full olmalı

bişi eklicem canavarın ihtişamı süper yha birileri bana bu felankorun resimlerini bulabilirmi lütfen

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

serdar00
Ben Yeniyim
*

Yer : tokat
Forum Para : 8.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« Yanıtla #8 : 29 Mart 2008, 17:26:55 »

belki adam dır ts bamış olabilir dilmi

Bu Sayfayı Paylaş

kucuk_seytan
Aktif Üye

Yer : ANKARA
Forum Para : 296.00 YTL
Karizma Puanı : 2
Teşekkür: Edilen: 1
Alınan: 1
« Yanıtla #9 : 26 Nisan 2008, 12:05:19 »

beyler isteyince herşey olur partyde 3 asas 1 de warrior 10000 heal varsa bide 2000 buff sc keserler  (ama carlar + 65 olacak bide kullanmayı bilecekler minör combo fln)

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Tags: