|
|
 |
« : 04 Mayıs 2008, 14:03:21 » |
|
Kadınların erkekleri reddetme bahaneleri: 10-seni ağabeyim gibi severim.(saz heyetinde 14. Keman) 9-aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (babam yaşındasın) 8-seni düşünemiyorum. (çirkinsin) 7-hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak) 6-bir başkasını seviyorum. (evde kedimi okşar,pasta börek yerim) 5-aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam) 4-sorun senden değil,benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor) 3-şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç) 2-sözlüm var. (seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim) 1-arkadaş kalalım. (benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun)
erkeklerin kadınları reddetme bahaneleri: 10-seni kızkardeşim gibi severim(çirkinsin) 9-aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin) 8-seni düşünemiyorum (çirkinsin)a 7-hayatım şuanda karmakarışık (çirkinsin) 6-bir başaksını seviyorum (çirkinsin) 5-aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin) 4-sorun senden değil benden (çirkinsin) 3-şu sıaralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin) 2-sözlüm var (çirkinsin) 1-arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|