TRForumcu | ForumTRForumcu Eğlence MerkeziKomik Yazılar (Moderatör: ...:::нαℓιℓ:::...)Nükleer Başlıklı Kız ve Büyük Sarı İnek:)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Nükleer Başlıklı Kız ve Büyük Sarı İnek:)
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 246
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Nükleer Başlıklı Kız ve Büyük Sarı İnek:)  (Okunma Sayısı 246 defa)
darkcesim11
Meraklı Üye

Yer : İstanbul
Forum Para : 64.00 YTL
Karizma Puanı : 5
Teşekkür: Edilen: 2
Alınan: 5
Only you
E-Posta
« : 12 Ağustos 2007, 11:36:11 »

Bir gün nükleer başlıklı kız büyük sarı ineğine dijital portakal ve manyetik karpuz ***********ürüyormuş. Sahilden geçerken onu gören kaplumbağa arkasından koşar adımlarla ilerlemiş. Aklına sinsi bir plan gelmiş. Nükleer başlıklı kız büyük sarı ineğini doyurduktan sonra oradan ayrılmış. Kaplumbağa bir güzel büyük sarı ineği yemiş ve onun kılığına girmiş. Nükleer başlıklı kız tekrar gelince büyük sarı ineğindenki değişikliği farketmiş:
-Büyük sarı inek, senin ellerin neden bu kadar küçük?
-Sana dokununca zarar vermemek için yavrum.
-Büyük sarı inek, neden yeşilsin?
-Daha seksi gösteriyor yavrum, ayrıca bu sene moda.
-Büyük sarı inek neden boynuzların yok?
-Ortalıkta boynuzlu bi şekilde beni gören tüm boğalar tepeme biniyor, çıkardım bende. Peki yavrum senin ağzın neden bu kadar büyük?
-Seni daha iyi yiyebilmek için.

O da nesi? Bu nükleer başlıklı kız değilmiş, tırnağı ojeli kurt bu! Bir lokmada büyük sarı inek lakabıyla tanınan kaplumbağayı mideye indirmiş ve su içmek için dere kenarına gelmiş. Su içerken ayağı kaymış düşmüş ve ölmüş.

Hikayenin sonucu: 3 ölü kimse mutlu değil, av da öldü avcı da:)

Umarım güzeldir kendim yazdım imzamda da bunu kullanıyorum:)

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: