TRForumcu | ForumBayanlar :)Moda Ve Giyim Tarzı (Moderatörler: )En iyi 10 bayan parfümü..
Konu Bilgileri
Konu Başlığı En iyi 10 bayan parfümü..
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 157
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: En iyi 10 bayan parfümü..  (Okunma Sayısı 157 defa)
Eastofking
Meraklı Üye

Yer : kastamonu
Forum Para : 712.00 YTL
Karizma Puanı : 100
Teşekkür: Edilen: 27
Alınan: 98
Ölümle Hayat Arasında Çizilebilen Tek Mutluluk
E-Posta
« : 24 Nisan 2008, 17:29:39 »

Alexander McQueen'den My Queen

İşte gittikleri her yerde seksi bir iz bırakmak isteyenlerin parfümü...Baskın olarak tatlımsı parma menekşesi esansı içerse de, içinde bulunanbadem, paçuli, vanilya ve beyaz misk esansları da bu parfümündiğerlerinden ayırdedilmesini sağlayan sofistike ve seksi duyguyuparfüme katıyor.

En çok kime yakışır?Geceleri yaşayan parti kızları için ideal

2-Thierry Mugler'den Alien

Eğer Thierry Mugler'ın tanınmış parfümü Angel'i begendiyseniz, büyükolasılıkla bu yeni parfümüne de bayılacaksınız; çünkü bu parfüm öylekolayca unutulacağa benzemiyor. Sambak yasemini gibi güçlü çiçekkokularıyla karışan odunsu kokusu öyle yoğun ki, uzun süre kalıcılığınıkoruyor.

En çok kime yakışır?Hassas ve ilgi çekmeyi seven kadınlar için ideal.

3-Sarah Jessica Parker'dan Lovely

Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker'ın piyasaya yeniçıkan parfümü hayramlarını hayal kırıklığına uğratmayacağa benziyor.Parfüm tıpkı dizideki karakter Carrie Bradshaw gibi... Karmaşık amaaynı zamanda alımlı ve şık. Baş döndürücü paçuli, seksi kehribar, yoğunkokusuyla orkide ve tazeleyici bir etkisi olan mandalina özlerinineklektik karışımıyla karşımıza çıkan parfümün şişesi de yatak odanızdaşık bir aksesuar olarak bulundurmanız gereken cinsten...

En çok kime yakışır?Göz kamaştırıcı tanrıçalar için ideal...

4-Christian Dior'dan Miss Dior Chérie

Christian Dior'un tasarımcısı John Galliano'nun tasarımlarını andıranbu parfüm de seks ve arzuların isyanı gibi ev kesinlikle hayalkırıklığına uğratmıyor. Şişesi biraz klasik kalsa da, parfüm içerdiğioyuncu ve meyvemsi esanslarla klasiğin dışına taşıyor. Yeşil mandaline,çilek, karamelize edilmiş mısır patlağı gibi eğlenceli esanslarlabirleşen sofistike paçuli ve misk kokuları gençlik ve coşkuyusimgeliyor.

En çok kime yakışır?Genç kızlar için ideal...

5-Stella McCartney'den Stella Rose Absolute

Birçok gül çeşidinin bir karışımı olan bu parfümün kokusu, başta birazağır ve tatlı gelebilir ama içerdiği turunçgiller ve şakayıklarsayesinde bu durum fazla uzun sürmüyor.

En çok kime yakışır? Doğayı ve doğallığı seven kadınlar için ideal...

6-Cacharel'den Promesse

Promesse, içerdiği yoğun menekşe, baş döndürücü sambak yasemini kokusu,buruk böğürtlen özü sayesinde baygın olmaktan kurtuluyor. Oldukçahatırda kalıcı bir koku olduğunu da belirtelim...

En çok kime yakışır?Yumuşakbaşlı romantikler için ideal...

7-Armani'den City Glam

Cesur bir parfüm olan City Glam, Bulgar gülleri gibi daha gelenekselkokuları, taze ve cesur siyah kuşüzümü ile diğer meyvemsi kokularlabirleştiriyor. Bunlara misk de eklenince parfüm hem olgun, hem de hoşbir koku kazanıyor.
En çok kime yakışır?Borsa ve finans dünyasında çalışmaya özenenler için ideal..

8-Jennifer Lopez'den Live

Ağır kokular sizi bayıyorsa, o zaman Jennifer Lopez'ın Live'ı tam daaradığınız parfüm. İçerdiği egzotik Sicilya limonu, tatlı ananas esansıve İtalyan portakalı kokuları insana günbatımlarını, sangria ve güneşkremini anımsatıyor.

En çok kime yakışır?Tüm yıl güneş ve deniz peşinde koşan plaj güzelleri için ideal...

9-SpaceNK'den Melodrama

Bergamutun güçlü kokusunu, tatlı portakal çiçekleri ve vetiverlebirleştiren Melodrama'nın biraz daha erkeksi olduğu söylenebilir. İlksıktığınızda tazeve hafif bir his yaratan parfüme 20 dakika tanırsanızkalıcılığını ve yoğunluğunu siz de fark edeceksiniz.

En çok kime yakışır?Sapına kadar moda hayranı olan ve çıkan her yeniliği takip edenler için ideal...

10-Jean Paul Gaultier'den Gaultier2

Bu parfüm için aslında bir şişede iki parfüm diyebiliriz. Tıpkıyaratıcısı gibi geleneksel olmaktan tamamen uzak olan Gaultier2, erkekve kadın dünyasını fazla çabaya gerek kalmadan biraraya getirmeyibaşarmış. Misk ve amber kokularının yanı sıra vanilyanın tatlı kokusuda var..

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Hep Aynı Masal;Hayat Ve Ben İşte Hepsi Bu Kadar
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27504.00 YTL
Karizma Puanı : 758
Teşekkür: Edilen: 633
Alınan: 482
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2008, 19:11:49 »

parfüm kullanmak hoş bir koku bırakmayı herkes sewer ama ben bayan parfümü kullanmıyorum tercihim erkek parfümü çünkü daha hoş kokuyor tşklr...paylaşımın için

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sadece Susmak İstiyorum ;
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
GüNeŞ
kırılgan melek
Kıdemli Üye

Forum Para : 2904.00 YTL
Karizma Puanı : 90
Teşekkür: Edilen: 168
Alınan: 80
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2008, 22:33:01 »

Benim 5 farklı parfümüm var ruh halime göre kullanıyorum bana göre onlar en iyisi buradaki ilk ondakilerin çoğu benim pek beğendiğim parfümler değil Sad

Bu Sayfayı Paylaş
Eastofking
Meraklı Üye

Yer : kastamonu
Forum Para : 712.00 YTL
Karizma Puanı : 100
Teşekkür: Edilen: 27
Alınan: 98
Ölümle Hayat Arasında Çizilebilen Tek Mutluluk
E-Posta
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2008, 22:46:40 »

arkadaslar alıntı oldugunu eklemeyi unutmusum Cheesy özür dilerim

tabi benim parfümüm bunların arasında yok bunlardan daha güzel çünkü Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

bu bölümün benimle alakası yok hemen kaldırayım teşekkür icinde teşekkür ederim Smiley

Bu Sayfayı Paylaş

Hep Aynı Masal;Hayat Ve Ben İşte Hepsi Bu Kadar
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: parfüm 
Etiketler: En iyi 10 bayan parfümü.. , En iyi 10 bayan parfümü.. indir , En iyi 10 bayan parfümü.. download , En iyi 10 bayan parfümü.. yükle , En iyi 10 bayan parfümü.. bedava , En iyi 10 bayan parfümü.. albümü , En iyi 10 bayan parfümü.. full , En iyi 10 bayan parfümü.. video , En iyi 10 bayan parfümü.. forum