|
 |
« : 15 Mart 2008, 03:24:45 » |
|
-Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. -Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! -Hic Ozlemedigim Biri Varsa Oda Sensin Cunku Kahretsin Hep Aklimdasin... -Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim. -Aşkınla sararıp solacak kadar, Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın ? -Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye... -Acı ve hüzün bir ıyldız kadar uzak, mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun...
-Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını ‘’aşk’’ koyardım… -Ne yıldızları istiyorum gece yarılarıma,Ne güneşi istiyorum karanlığıma, Çok değil sadece seni istiyorum yalnızlığıma…! -Aklımda olduğunun Yarısı kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım… -Sevipde sevmeyeni seven affetsin, sevmeyipde seviyorum diyeni Allah affetsin…
Emeğe Saygı  Msn:enes@isebilgisayar.com Yorum Atmadan Geçme  BAKANA AFİYET GEÇENE SELAMET OLSUN 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|