|
 |
« : 01 Haziran 2008, 16:15:05 » |
|
* Bir taş attım pencereye puff daddy 50cent çıktı usher evde yok dedi why why ? * gebere jackson * Herkesin gördüğü ileti kişisel değildir * Msnevler * wolverine yolverin * internettin hoca * CM 2007 oynuyorum istersen rahatsız et !!!? Ey çevrimiçi olan kişi geldiysen iki kere titret. * ben mevlana değilim insan ol öyle gel * Her kaşarın sonu tost olmaktır * la havle ve la corvette * evliyken balayına , bekarken alayına gider * kardan adam olur senden adam olmaz * mor ve öpülesi * Kır kalbimi gönlün olsun, al gönlümü senin olsun, * Ben şimdi başka kollardayım. Bu da sana kapak olsun... * Takıl bana hayatın renklensin, fazla takılma gökkuşağına dönersin * Herkesin gördüğü ileti kişisel değildir * ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlar. * Sevipte sevdiğini sölemeyeni seven affetsin, sevmeyipte seviyorum diyeni Allah Kahretsin .. * ben sporcunun izel çelik ercanını severim * wolverine yolverin * iletisizseniz, ileti Sizsiniz * kim messenger? * Beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol,sonra ata kalırsın * kendine yapılmasını istemediğin bi şeyi başkasına yap çok zevkli oluo! * kişisel iletiyle kişiselleştirmeyenlerden misiniz * Bu kullanıcıyla iletişime geçmek tehlikeli ve yasaktır * teflon tava gibiyim kimseye yanmam kimseye yapismam * gülerken düşündürürüm, düşerken güldürürüm * kim messenger? * enteresanlardayım. beklerim. * ders çalışmamak için her türlü meziyete sahibim. 10 parmağımda 10 mazeret. * yiyorum yiyorum doymuyorum yoksa yemiyorum da yandan mı atıyorum. * çevrimiçiyim, alnım ak *'sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olursun!!' * aşk kırıntısıyla doymaktansa evdeki bira şişelerini verde 2 ekmek al gel kahvaltı edek.. * nükleer başlıklı kız * yazmıyorum kişisel ileti falan.baskıya gelemem ben * ben sıradan bi insanım...Ama ön sıradan. " bu aralar pek bi tutarsızım.. ya tutarsa ya tutarsa.." * hoşgeldin 47 ayın sultanı ya dünya kupası * şu an burda yokum külahıma anlatın * benim sadık yarim kara murattır * bu sabah erkenden kalkıp bütün gün uyuyacağım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|