TRForumcu | ForumMsn & HotmailMsn Nick Yapımı (Moderatör: Elimiel)Yeni msn yazıları
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Yeni msn yazıları
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 111
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yeni msn yazıları  (Okunma Sayısı 111 defa)
Gondolin
Yetkili

Yer : Gondolin
Forum Para : 7240.00 YTL
Karizma Puanı : 198
Teşekkür: Edilen: 7
Alınan: 64
« : 01 Haziran 2008, 16:46:17 »

Ne zaman ‘’sağır'’ bir ressam bir gülün kristal bir zemin üstüne düştüğünde çıkardığı sesi resmederse o zaman benim için değersiz olursun...

Ne zaman konuşamıyorum, gülemiyor da ağlıyorum işte o zaman sen yoksun...

Aşık olmak hayal kurmak kadar kolay ama unutmak, o hayalin gerçekleşmesi kadar zor...

Yarı durgun olmamlı deniz, ya durmalı ya kudurmalı, sapına kadar saplnmayacaksa hançer, kınında durmalı.Ve seven ölene kadar sevmeyecekse baştan unutmalı

Aşk büyük bir yatırımdır! Çocuklar da faizidir!

Yaşamın kaynağı sevgi ise, eğer sevgi bir tutku, tutku bir amaç,amaç bir şeyleri biri ile paylaşmaksa, paylaşmak aşk, aşk ise hatırlamaksa bil ki sen HEP AKLIMDASIN…

Tükenen askımın sonbaharında nasıl sevdalandım bilemedim, kimbilir kapını kaç defa çaldım seni SEVDiĞiMi söyleyemedim...

Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulamayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın ve tek başına yaşanamayacak kadar özeldir!

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
CRu«$»4DeR
Meraklı Üye

Yer : İzMiR
Forum Para : 544.00 YTL
Karizma Puanı : 1
Teşekkür: Edilen: 1
Alınan: 1
$LipKn0t..
96 Hikmetcan17@hotmail.fr doganforum@yahoo.com WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2008, 19:29:42 »

Aşk büyük bir yatırımdır! Çocuklar da faizidir! "koptuM yhaW.."

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: değişik msn yazıları  en yeni msn yazıları  karizmatik msn nickleri  yeni msn ni