|
|
savaş abi yine ben özkan kusura bakma senide cok rahatsız ediyorum ama abi benim nette en fazla 5-6 tane blog gözüküyo diğerleride duruyo ama sayfada gözükmüyo blog düzenlemeleri ne girdiğim zmn orda durdugunu görüyorum ama başka spacelerde gördüğüme göre adamın sayfasını joistikle bitiremiyorum --------------------------- bide abi su blogları istediğimiz yere tasıma sansımız yokmu yani örneğin saati sağ üst köşeye küçük bi şekilde tasıyamazmıyım bu bi örnekti bunun gibi bişey yapamazmıyım derdime care ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
savaş abi yine ben özkan kusura bakma senide cok rahatsız ediyorum ama abi benim nette en fazla 5-6 tane blog gözüküyo diğerleride duruyo ama sayfada gözükmüyo blog düzenlemeleri ne girdiğim zmn orda durdugunu görüyorum ama başka spacelerde gördüğüme göre adamın sayfasını joistikle bitiremiyorum --------------------------- bide abi su blogları istediğimiz yere tasıma sansımız yokmu yani örneğin saati sağ üst köşeye küçük bi şekilde tasıyamazmıyım bu bi örnekti bunun gibi bişey yapamazmıyım derdime care ?  Özkan sorun değil Blog sorununun galiba seninde diğer insanlar gibi birden çok blog girdin var ama sadece 5-6 tanesinin görüntülenmesini seçtiysen oyle görünür bu sorunu çözmen için aşagıdaki yolu izleyebilirsin.Alanına giriş yap daha sonra sağ üst tarafta bulunan seçenekler butonuna tıkla ordan blog ayarlarını seç burada blog girdilerinin sayısı var onu 25 yap ve alttaki kaydet butonuna tıkla.Artık senin bloglarlarında çok uzun olabilir. Saat konusuna gelince onu yapman için sayfa düzenini ayarlaman lazım bunun için aşagıdaki yolu takip edebilirsin.Alanınına giriş yap daha sonra sağ üst tarafta bulunan özelleştir butonuna tıkla ordan düzen menüsünü seç kendine en uygun sayfa düzenini seç ve kaydet yap daha sonra tekrardan özelleştire girerek modülleri düzenle veya gizle butonuna basmalısın bu sayede istediğin şeyi istediğin yere sürükleyebilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abi ben spacemın calınmasını ıstemıyorum bılırsın sag tus yapıp kaynagı goruntule deyınce butun html kodları cıkıyor ben bunun engellmesını nasıl yapabılırım ? ? ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abi ben spacemın calınmasını ıstemıyorum bılırsın sag tus yapıp kaynagı goruntule deyınce butun html kodları cıkıyor ben bunun engellmesını nasıl yapabılırım ? ? ?
Benim bildiğim kadarıyla bu isteğin msn spacede geçerli değil maalesef
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
savaş abi ben sitenın ismini değiştirmek istiyorum bu mumkunmu acaba mesala benım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://ozkan2100.spaces.live.com ben bunu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://ozkan.spaces.live.com veya başka bişey yapabilirmiyim şimdiden tşkler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|