TRForumcu.NeTMsn & HotmailMsn Spaces (Moderatörler: )Windows Live Space Yardım Bölümü
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Windows Live Space Yardım Bölümü
Cevaplar 40
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 2315
Önceki Önceki Konu
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Windows Live Space Yardım Bölümü  (Okunma Sayısı 2315 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 21633.00 YTL
« Yanıtla #30 : 01 Ocak 2008, 02:52:46 »

savaş abi ben sitenın ismini değiştirmek istiyorum bu mumkunmu acaba

mesala benım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://ozkan2100.spaces.live.com

ben bunu      Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://ozkan.spaces.live.com
  veya başka bişey yapabilirmiyim şimdiden tşkler

Cevap : O isim alınmıştır ama başka bir isim yapabilirsin tabi bunun için alanını komple silip yeniden windows live space'e üye olman lazım.kayıt olurkensana kullanıcağın adı soran soruya istediğin adı yazarsın boşsa alırsın değilse alternatif isim ararsın.

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
realblood_2100
Çaylak
*

Forum Para : 56.00 YTL
« Yanıtla #31 : 03 Ocak 2008, 17:25:31 »

bunu yapacagımı pek zannetmıyorumm abı cok yardımcı oldun her hey ıcın tskler ederımm ve benım gıbı sorunları olanlarla ugrasırken sana kolaylıklar dılerım bıdahakı sorunlarımda gorusmek uzeree Cheesy

UuuRSYRK
Çaylak
*

Forum Para : 32.00 YTL
« Yanıtla #32 : 31 Mart 2008, 00:50:08 »

slm herkese benım space ulasılamıo hızmet gecıcı olarak kullanılmıo daha sonra yenıden deneyınız dıo ama bırturlu duzelmedı 1000 tane space arkım olduktan sonra boyle oldu yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tskler

¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
Saygıdeğer Üye

« Yanıtla #33 : 01 Nisan 2008, 00:25:50 »

slm herkese benım space ulasılamıo hızmet gecıcı olarak kullanılmıo daha sonra yenıden deneyınız dıo ama bırturlu duzelmedı 1000 tane space arkım olduktan sonra boyle oldu yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tskler

Cevap : Bu sorunu düzeltmek için alanınıza giriş yapın karşınıza bir sorun penceresi çıkıcaktır burda ust tarafta alanınız veya alanım yazan yere tıklayın ve birkaç dakika bekleyin açılması geç olucaktır tam olarak açıldıktan sonra arkadaş listesinin bulundugu kutucugun sağ üst tarafında bulunan vida anahtarı gibi olan simgeye tıklayın ve düzenle diyin ve arkadaş listenizi temizleyin.Daha sonra kaydedip tekrar deneyiniz.

cagla61
Ben Yeniyim
*

Forum Para : 4.00 YTL
« Yanıtla #34 : 23 Nisan 2008, 19:10:55 »

s.a ben siteye yeni üyeyim space me media player ekledim netten istediğim sarkının url de buldum kopyalayıp keydettim ama yine çalışmıyo medi
a player bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen çok sıkıldım olmuyo die

¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
Saygıdeğer Üye

« Yanıtla #35 : 26 Nisan 2008, 08:49:58 »

s.a ben siteye yeni üyeyim space me media player ekledim netten istediğim sarkının url de buldum kopyalayıp keydettim ama yine çalışmıyo medi
a player bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen çok sıkıldım olmuyo die

Media Player Yerine  Msn Space bolumundeki konular  içinde bulunan flash  player  kurun ve onda çalıştırmayı deneyin.Media  Playerlar zaten bir süre sonra  kendiliğinden iptal olmaktadır.

Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7   Yukarı git
Yazdır