|
|
savaş abi ben sitenın ismini değiştirmek istiyorum bu mumkunmu acaba mesala benım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://ozkan2100.spaces.live.com ben bunu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://ozkan.spaces.live.com veya başka bişey yapabilirmiyim şimdiden tşkler 
Cevap : O isim alınmıştır ama başka bir isim yapabilirsin tabi bunun için alanını komple silip yeniden windows live space'e üye olman lazım.kayıt olurkensana kullanıcağın adı soran soruya istediğin adı yazarsın boşsa alırsın değilse alternatif isim ararsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
bunu yapacagımı pek zannetmıyorumm abı cok yardımcı oldun her hey ıcın tskler ederımm ve benım gıbı sorunları olanlarla ugrasırken sana kolaylıklar dılerım bıdahakı sorunlarımda gorusmek uzeree
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm herkese benım space ulasılamıo hızmet gecıcı olarak kullanılmıo daha sonra yenıden deneyınız dıo ama bırturlu duzelmedı 1000 tane space arkım olduktan sonra boyle oldu yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tskler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm herkese benım space ulasılamıo hızmet gecıcı olarak kullanılmıo daha sonra yenıden deneyınız dıo ama bırturlu duzelmedı 1000 tane space arkım olduktan sonra boyle oldu yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tskler
Cevap : Bu sorunu düzeltmek için alanınıza giriş yapın karşınıza bir sorun penceresi çıkıcaktır burda ust tarafta alanınız veya alanım yazan yere tıklayın ve birkaç dakika bekleyin açılması geç olucaktır tam olarak açıldıktan sonra arkadaş listesinin bulundugu kutucugun sağ üst tarafında bulunan vida anahtarı gibi olan simgeye tıklayın ve düzenle diyin ve arkadaş listenizi temizleyin.Daha sonra kaydedip tekrar deneyiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s.a ben siteye yeni üyeyim space me media player ekledim netten istediğim sarkının url de buldum kopyalayıp keydettim ama yine çalışmıyo medi a player bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen çok sıkıldım olmuyo die 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s.a ben siteye yeni üyeyim space me media player ekledim netten istediğim sarkının url de buldum kopyalayıp keydettim ama yine çalışmıyo medi a player bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen çok sıkıldım olmuyo die  Media Player Yerine Msn Space bolumundeki konular içinde bulunan flash player kurun ve onda çalıştırmayı deneyin.Media Playerlar zaten bir süre sonra kendiliğinden iptal olmaktadır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|