TRForumcu | ForumMsn & HotmailMsn Spaces (Moderatörler: )Windows Live Space Yardım Bölümü
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Windows Live Space Yardım Bölümü
Cevaplar 40
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 2102
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Windows Live Space Yardım Bölümü  (Okunma Sayısı 2102 defa)
perisu06
Çaylak
*

Yer : "Hayatta en zor şey, amaçsız insanlarla yaşama zorunluluğudur.
Forum Para : 24.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« Yanıtla #36 : 28 Nisan 2008, 15:13:36 »

herkese merhabalar

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
sancak53
Meraklı Üye

Yer : Rize
Forum Para : 564.00 YTL
Karizma Puanı : 2
Teşekkür: Edilen: 2
E-Posta
« Yanıtla #37 : 04 Haziran 2008, 00:40:05 »

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

egeli
Ben Yeniyim
*

Yer : izmir
Forum Para : 4.00 YTL
« Yanıtla #38 : 08 Haziran 2008, 14:21:04 »

slm ben space mediaplayer koydum ama müzik ekliyemedim çalışmıyor bir türlü yardımcı olursanız sevinirim teşekürler

Bu Sayfayı Paylaş

nisann
Ben Yeniyim
*

Yer : ankara
Forum Para : 4.00 YTL
E-Posta
« Yanıtla #39 : 08 Haziran 2008, 17:11:08 »

selam ben spaces müzik koymakistiyorum ama bir türlü beceremedim bana yardım edin ama kendim oluşturmalıyım parcaları yardımcı olursanız sevinirim

Bu Sayfayı Paylaş

¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..
Saygıdeğer Üye

Yer : нєяgüи вамваşка віяγεяמε
Forum Para : 21625.00 YTL
Karizma Puanı : 5995
Teşekkür: Edilen: 240
Alınan: 543
♥♥♥ ѕєνєηℓєя gє¢є öℓüя ♥♥♥
ozelmesajkull@n.com ozelmesajkull@n ozelmesajkull@n.com WWW
« Yanıtla #40 : 15 Haziran 2008, 11:08:41 »

slm ben space mediaplayer koydum ama müzik ekliyemedim çalışmıyor bir türlü yardımcı olursanız sevinirim teşekürler

Cevap : Eklediğiniz müziğin internet linkini burada paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

selam ben spaces müzik koymakistiyorum ama bir türlü beceremedim bana yardım edin ama kendim oluşturmalıyım parcaları yardımcı olursanız sevinirim

Cevap : Kendim oluşturmalıyım derken ne demek istedğinizi pek anlayamadım.Ama bahsettiğiniz şey bir müzik listesi oluşturmaksa bunun için forumda msn space bolumunde msn space flash media player eklemek gibi bir konu olmalı ordan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7]   Yukarı git
Yazdır
Tags: