|
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun indir ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun download ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun yükle ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun şarkı sözü ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun program ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun yeni ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun msn ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun ifadeleri ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun mp3 ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun sözleri ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun resimleri ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun resim ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun videosu ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun kaydet ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun bedava ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun fotoğrafları ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun albümü ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun full ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun videoları ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun video ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun free ,
MSN'de Karşı Tarafın Ağzından Konuşun forum
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
teşekkürler arkadaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işte budur be 
|
|
|
|
|
|
kцt§λ£ ©Øⁿ√Әя§Э Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://img59.imageshack.us/img59/8741/163ap4.gif
|
|
|
|
eline sağlık çok süper bişey:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$uLé
Hayat Aynı yerDEn Devam EDiyorMUş meĞerse!!!
|
Msn Live Messenger 8 Kullanıyorsan Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBurdan
Msn 7,5 Messenger Kullanıyorsan Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBurdan Ulaşabilirsin... ya 8 in olduğu sayfa açılmıor silinmiş yada size sınırlandırılmış dio
|
|
|
|
|
|
Elimdeki cam kesikleri kabuk bağladı bu gün… Gidişin kadar derin değillerdi çünkü. Ellerim, ellerime bakıyorum da ne de çabuk iyileşiyorlar. Oysa giderken içimde bıraktığın boşluk hala canımı yakıyor. Ve hala kanadığını hissedebiliyorum yüreğimin. Niye hep savaşmayı seçtin ki benimle? Tam da yüreğimdeki isyanları bastırmışken, kendimle savaşmamaya söz vermişken, yaralarımı sarmışken ve ben seni böyle delicesine sevmişken niye… Beni sevmeyi deneseydin oysa yaralarıma tuz basmak zorunda kalmazdım… Ne garip değil mi… Gidişinin bıraktığı acıyı bastırsın diye başka acılar seçiyorum artık. Cam kırıklarının üzerinde yürüyorum mesela, ellerimi ateşin üzerinde dolaştırabiliyorum, yumruğumu sıkıp olağan gücümle duvara indirebiliyorum örneğin. İndiriyorum da ...… Yine de bastıramıyorum yokluğunun bıraktığı acıyı. Sahi niye gitmiştin…Niye yoktun…Hangi masal kandırdı…Hangi yıldız sakladı ki seni benden? Sahi… Gitmiştin değil mi..? Kendimi kandırıyorum sadece Yoktun. Hiç olmamıştın ki…
|
|
|
|
çok saol güzl pylaşım
|
|
|
|
|
|