TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuMsn & HotmailMsn Teknik Destek / Bilgiler (Moderatörler: )'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın
Konu Bilgileri
Konu Başlığı 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 127
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın  (Okunma Sayısı 127 defa)
¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..
Saygıdeğer Üye

Yer : нєяgüи вамваşка віяγεяמε
Forum Para : 21565.00 YTL
Karizma Puanı : 882
Teşekkür: Edilen: 255
Alınan: 522
♥♥♥ ѕєνєηℓєя gє¢є öℓüя ♥♥♥
ozelmesajkull@n.com ozelmesajkull@n ozelmesajkull@n.com WWW
« : 26 Ocak 2008, 13:57:12 »

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Ancak bu güzel gün uğruna hackerlerin kurbanı olmayın!

ABD'li antivirus firması Panda, 14 Şubat'taki 'Sevgililer günü' yayılması için yazılmış iki yeni bilgisayar virüsü tespit ettiklerini bildirdi.

Los Angeles kentinde bulunan şirketten yapılan açıklamada, 'Nuwar.OL' ve 'Valentin.E' isimli virüslere karşı tedbir alınmasının gerekli olduğu belirtildi.

Panda Laboratuarları teknik direktörü Luis Corrons, "Her yıl kötü niyetli hacker'lar Sevgililer gününün cazibesini kullanıyor. Çekici isimli e-posta'lar yayarak, bilgisayarlara zarar veriyorlar" dedi.

Corrons, bilinmeyen yerlerden gelen "Seni çok seviyorum", "Kalbimin içindesin", "Rüyalarımdasın" konulu romantik ve çekici e-postaların açılmaması ve maillerin içindeki link'lere tıklanmaması gerektiğini söyledi.

'Valentin.E' virüsünün 'Doğru aşkı aramak' veya 'Gerçek aşk' konusuyla gelebileceğine dikkat çeken Corrons, bu e-posta'yla gelen 'friends4u' dosyasının bilgisayarlara zarar vereceğini vurguladı.

Corrons, bilgisayarları virüslerden korumak için alınması gereken önlemleri şöyle sıraladı:

- Bilinmeyen kişilerden gelen e-posta'ları açmayın

- E-postaların içindeki link'lere tıklamayın. Çok güvenilir siteler olsa bile, tıklamak yerine, adres barına kendiniz yazın.

- Bilinmeyen bir yerden gelen e-posta'lara ataçlanmış dosyaları açmayın. Sevgililer gününde gelen tebrik kartları, romantik videolar ve resimlere karşı dikkatli olun.

- Bilgisayarınızdaki anti virus programını yeni saldırılara karşı sürekli güncel tutun.

Cihan

Etiketler: 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın indir , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın download , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın yükle , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın şarkı sözü , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın program , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın yeni , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın msn , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın ifadeleri , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın mp3 , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın sözleri , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın resimleri , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın resim , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın videosu , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın kaydet , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın bedava , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın fotoğrafları , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın albümü , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın full , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın videoları , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın video , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın free , 'Seni seviyorum' yazan mailleri açmayın forum

"(@)'(@)****|(@)**(@)******(@)

" Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getiren milletler

Önce
onurlarını sonra hürriyetlerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkumdurlar. "

Sponsor Bağlantı
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: