|
arkadaşlar msn live açmak istediğimde mesenger açılmadan pc donuyor.. ne yapabilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
SELAM ARKADASLAR , benim sorunum; msn de birine pencere actigim zaman o pencere neredeyse ekranda hic görünmüyor, acaba onun nasil eski haline getirebilrim???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..
Yer :
нєяgüи вамваşка віяγεяמε
♥♥♥ ѕєνєηℓєя gє¢є öℓüя ♥♥♥
|
Msn Plus kullanıyormusunuz?
Eğer Msn Plus Kullanıyorsanız aşağıdaki yolu takip edin.
1. Msn Plus Penceresini açın
2. Üst kısımdaki Konuşmalar butonunu seçin
3. Sol tarafta Genel Menüsünü tıklayın
4. Sağ tarafta Sohbet Penceresinin Saydamlığı ile ilgili bir seçenek var bunu %0 yapın
5. Aşağı inip Uygula ve Tamam butonuna basın.
6. Konuşma pencerelerini kapatıp tekrar açın.Eski halinde olması gereklidir.
Sorun devam ediyorsa Msni Komple Tüm Eklentileriyle Pc den kaldırıp Tekrar Kurun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unutulan msn şifresini nasıl geri alabilirim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim alternatif e posta yok . sıfırlama iletisi hotmail e geliyor ama onun şifresini zaten unuttum var mıdır bunun başka bir hal çaresi. varsa yardım lütfen... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARKADASLAR YARDIM EDİN LÜTFENN !!!!!Msnmde 1200 Kişi Var 80 90 tanesi online oluyor günlük geri kalanlarını silmek istiyorum msn acılırken donuyor yardım edin lütfenİrtibat : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapMailadresivermekyasak | Yardım Edin!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye silinmiyor ki ilginç, o zaman sizde yeni bir adres alıp sadece bahsettiğiniz 80-90 kişiyi alın silme ile uğraşmak yerine daha kolay olmaz mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|