|
|
 |
« : 25 Ocak 2006, 18:51:55 » |
|
Windows Live Messenger ile ilgili herturlu istek ve yardımlarınızı burdan iletebilirisiniz.
Farklı yerde açılan konular kilitlenecek ve yanıt verilmeyecektir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
arkadaşım blogu ayırmak istiyorum yani mesela blogtaki sayacı küçük bir pencrede ayrı göstermek istiyorum 2 hotmail.fr gibi uzantılarda araçlar bölümüdede ödeme bu ne analama gelio ücretlimi bunlar yardım plsssss şimdiden saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://rapidshare.de/files/2209328/MSN_locker_ikbal.rar.html1 - hotmail ID yazan bölüme kitlemek istedi?iniz mesenger adresini yazın: 2 - Freeze Account! deyin yazdı?ınız mesenger 1 - 2 dakika içinde kitlenir. 3 - kiliti kaldırmak içinde DeFreeze Account! derseniz mesenger tekrar çalı?maya ba?lar bu ara ?unu söylemeyi unuttum program çalı?tı?ı sürece mesenger ve mail adresi kilitli kalır. programı kapatırsanız kilit otomatik olarak kalkar.. ((ALINTIIII)) BEN DENEMEDİM...EXELANS KARDEŞ BİR BAK BELKİ İŞİNE YARAYABİLİR....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardeş eğer bu tür program kullandıllarsa eğer o kişi geçici olarak yapabilio bunu programı kapatınca senin msn normale giriomuş galiba orda açıklaması yazıo eğer olursa buraya yorum yaz istersen bir....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyvallah kardeş böle birinin mesela msn adresini yazınca anında şifresini çalan bi program yokmu youw burda wermek yasaksa msn olur  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap acıklamaları bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyvallah kardeş böle birinin mesela msn adresini yazınca anında şifresini çalan bi program yokmu youw burda wermek yasaksa msn olur  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap acıklamaları bekliyorum gardaş sen nördün böle. öle bi program olsa msn olmaz. ama senin dediğin şekilde değilde eğe karşı taraf biraz kek olursa fake maili dene o en kestirmesi. şimdi sen fake mail ne die soracaksan eğer yani bilmiyosan yanlış ama boşver hiç uğraşma kafan allak bullak olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|