|
|
peki sana şöle yardımcı olayım onar diyince
dns çevrimiçi ie baglantı noktası bu gibi olanlardan hangisinde soru işareti çıkıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
hiçbirisinde bişey çıkmıyo sorun bulmuyo ki bağlanırken 80004005 dio hata duzelt diosun hiçbi sorun yok dio tekrar başlatabilirsiniz dio tekrar başlatıon sonra yine 80004005 dio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm. arkadaşlar. ben baya bir bakındım ama bulamadım cevabımı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Daha önceden sildiğim ve engellediğim kişiler malum ayarlar/gizlilik/engellenenler listesinde toplanıyorlar ancak. Bazı isimleri bu listedende kaldırmak istiyorum. Ancak bazıları delete ile oluyor bazıları ise olmuyor. Ne hikmetse asıl silinmesi gereken kişiler bu listeden kalkmıyor  Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm. arkadaşlar. ben baya bir bakındım ama bulamadım cevabımı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Daha önceden sildiğim ve engellediğim kişiler malum ayarlar/gizlilik/engellenenler listesinde toplanıyorlar ancak. Bazı isimleri bu listedende kaldırmak istiyorum. Ancak bazıları delete ile oluyor bazıları ise olmuyor. Ne hikmetse asıl silinmesi gereken kişiler bu listeden kalkmıyor  Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. silmesini istediğin kişinin uzeirne gelip sağ tıkladıgında sil secenegi wardır. ona tıkladıgında kişi engellenenler listesinden silinmiş olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onur bazı kişilerde o özellik olmuyo sil seçenği kapalı gözüküyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuner team benim adıma sölemiş. Teşekkürler ama söylendiği gibi sil seçeneği aktif değil sıkıntıda burada zaten çoğunu sildim ancak bazılarını silemedim ve muhakkak ta silmem gerekli. Yardımlar için çok teşekkürler. Unutmadan bir sorum daha var. Mesela Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap adresli biri beni eklemiş ve ileri geri konuşuyor. Benim bu adamın nereden bağlanıdığını (il-ilçe tarzı) öğrenebilme hakkım yada imkanım varmı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|