TRForumcu.NeTMsn & HotmailMsn Teknik Destek / Bilgiler (Moderatörler: )Windows Live Messenger Yardım Bölümü
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Windows Live Messenger Yardım Bölümü
Cevaplar 61
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 2978
Önceki Önceki Konu
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 11   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Windows Live Messenger Yardım Bölümü  (Okunma Sayısı 2978 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
BY__VİRÜS
Yasaklandı
*

Forum Para : 0.00 YTL
« Yanıtla #18 : 28 Temmuz 2006, 14:02:12 »

peki sana şöle yardımcı olayım onar diyince

dns
çevrimiçi ie
baglantı noktası bu gibi olanlardan hangisinde soru işareti çıkıyor

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 21633.00 YTL
« Yanıtla #19 : 28 Temmuz 2006, 14:21:32 »

hiçbirisinde bişey çıkmıyo sorun bulmuyo ki bağlanırken 80004005 dio hata duzelt diosun hiçbi sorun yok dio tekrar başlatabilirsiniz dio tekrar başlatıon sonra yine 80004005 dio

ceyfek
Çaylak
*

Forum Para : 16.00 YTL
« Yanıtla #20 : 01 Ağustos 2006, 13:41:09 »

slm. arkadaşlar. ben baya bir bakındım ama bulamadım cevabımı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Daha önceden sildiğim ve engellediğim kişiler malum ayarlar/gizlilik/engellenenler listesinde toplanıyorlar ancak. Bazı isimleri bu listedende kaldırmak istiyorum. Ancak bazıları delete ile oluyor bazıları ise olmuyor. Ne hikmetse asıl silinmesi gereken kişiler bu listeden kalkmıyor  Grin Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

|| σηυя ||
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 4958.00 YTL
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2006, 20:22:34 »

slm. arkadaşlar. ben baya bir bakındım ama bulamadım cevabımı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Daha önceden sildiğim ve engellediğim kişiler malum ayarlar/gizlilik/engellenenler listesinde toplanıyorlar ancak. Bazı isimleri bu listedende kaldırmak istiyorum. Ancak bazıları delete ile oluyor bazıları ise olmuyor. Ne hikmetse asıl silinmesi gereken kişiler bu listeden kalkmıyor  Grin Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

silmesini istediğin kişinin uzeirne gelip sağ tıkladıgında sil secenegi wardır. ona tıkladıgında kişi engellenenler listesinden silinmiş olur

¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 21633.00 YTL
« Yanıtla #22 : 02 Ağustos 2006, 11:48:31 »

onur bazı kişilerde o özellik olmuyo sil seçenği kapalı gözüküyo

ceyfek
Çaylak
*

Forum Para : 16.00 YTL
« Yanıtla #23 : 03 Ağustos 2006, 22:33:27 »

tuner team benim adıma sölemiş. Teşekkürler ama söylendiği gibi sil seçeneği aktif değil sıkıntıda burada zaten çoğunu sildim ancak bazılarını silemedim ve muhakkak ta silmem gerekli. Yardımlar için çok teşekkürler.

Unutmadan bir sorum daha var. Mesela Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap adresli biri beni eklemiş ve ileri geri konuşuyor. Benim bu adamın nereden bağlanıdığını  (il-ilçe tarzı) öğrenebilme hakkım yada imkanım varmı. helal

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 11   Yukarı git
Yazdır