|
|
eyvallah kardeş böle birinin mesela msn adresini yazınca anında şifresini çalan bi program yokmu youw burda wermek yasaksa msn olur  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap acıklamaları bekliyorum gardaş sen nördün böle. öle bi program olsa msn olmaz. ama senin dediğin şekilde değilde eğe karşı taraf biraz kek olursa fake maili dene o en kestirmesi. şimdi sen fake mail ne die soracaksan eğer yani bilmiyosan yanlış ama boşver hiç uğraşma kafan allak bullak olur  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
eyvallah kardeş böle birinin mesela msn adresini yazınca anında şifresini çalan bi program yokmu youw burda wermek yasaksa msn olur  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap acıklamaları bekliyorum gardaş sen nördün böle. öle bi program olsa msn olmaz. ama senin dediğin şekilde değilde eğe karşı taraf biraz kek olursa fake maili dene o en kestirmesi. şimdi sen fake mail ne die soracaksan eğer yani bilmiyosan yanlış ama boşver hiç uğraşma kafan allak bullak olur   ne gülüon alla alla şimdi bide fake mail bölümümü açtıralım alla alla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilioz serseri ayıp ettin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilioz serseri ayıp ettin tamam o zamansa biliosan sorun yok elinde sağlam bi fake varsa onu dene. yoksa yardım edebilirim fake mail konusunda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|