|
 |
« : 23 Ocak 2008, 06:36:14 » |
|
Yazıyı okuyunca refeer linklerini kakalamaya çalışanlardan olmadığımı anlayacaksınız.Yöntemin mantığı istem dışı sitenize girilmesini sağlamak. öncelikle blog oluşturun içeriği tamamen boş sadece google reklamlarından ibaret olsun yani blogunuza girenlerin google reklamlarından başka tıklayacak yeri olmasın keza olsada fark etmez.Sonra bi url dosyası oluşturun (bilmeyenler için sık kullanılanlarda ki internet kısayolları vardır onaların birine sağa tıklayıp adres kısmına blogunuzun ismini yapıştırın ve .ZİP leyin. Aşağıda verdiğim 4 tane site olacak bu siteler upload siteleridir mantığı tv,uyduların keylerini indirmek isteyenler buradan diREk indirir ve ayrıca sizde anında upload yapabilir ve anında onlar indirebilir.Sitelere bakın orada en çok indirilenlerin ismini kopyalayıp hazırladığınız .url dosyanızın adını verin ve .zip leyin siteye upload edin BU KADAR Siteye girenler key diye sizin dosyanızı indiriyo keye tıklayıncada hoop sizin siteniz karşısına çıkıyo 1000 kişiden 100 kşi falan tıklıyo oda günde 10-50 dolar gfalan ediyo.Tabi blogunuzun ismini SAT KEY POLSAT D+ uydu terimleri ile ne kadar döşer ve cazip kılarsanız tıklamada o kadar artacaktır.bazı siteler banlarsa da proxy kullanın zaten virüs olmadığı için kolay farkedemiyolar.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum indir ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum download ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum yükle ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum şarkı sözü ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum program ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum yeni ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum msn ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum ifadeleri ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum mp3 ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum sözleri ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum resimleri ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum resim ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum videosu ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum kaydet ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum bedava ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum fotoğrafları ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum albümü ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum full ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum videoları ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum video ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum free ,
Adsense niz varsa 3 ayda 700$ garanti ediyorum forum
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Bomboş bir içeriğe 1k ziyaretçiyi çekmek kolay değildir. Google böyle şeylere kanmaz banlar diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
...Kalbimin
Ritmi Senle Eşdeğer... |
 |
|
...Seni Çok Seviyorum Aslımmm... |
|
|
|
|
|
|
Arkadaşım ziyaretçi çekmek gibi bi dert yok ki onlar senin key dosyana tıklar tıklamaz zaten sitendeler belirtiğim gibi çoğu kapatıyo bazıları tıklıyo nerede diye.onlardan geliyo zaten para...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deneyen var mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deneyen var mı
Denemeyin boşuna google'da çalışan insanlar dünya'nın en zeki insanları. Herşeye önlem almışlar.
|
|
|
|
|
|
|
...Kalbimin
Ritmi Senle Eşdeğer... |
 |
|
...Seni Çok Seviyorum Aslımmm... |