TRForumcu.NeTBilgisayar DünyasıNetwork ve İnternet (Moderatörler: )İnternet'ten bedava 'ALO'
Konu Bilgileri
Konu Başlığı İnternet'ten bedava 'ALO'
Cevaplar 9
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 600
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: İnternet'ten bedava 'ALO'  (Okunma Sayısı 600 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
|| σηυя ||
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 4958.00 YTL
« : 01 Şubat 2006, 20:11:50 »

Skype adlı yazılım İnternet üzerinden ek ücret ödemeksizin iletişim sağlıyor

Tüm dünyada kullanıcı sayısı hızla yükselen Skype adlı yazılım sayesinde İnternet üzerinden ek ücret ödemeksizin sesli iletişim mümkün. Üstelik yeni arkadaşlar edinme olanağı da var.

Sanal alemin en büyük dosya paylaşım sistemlerinden biri olarak efsaneleşen KaZaA'nın yapımcıları tarafından yaratılan 'Skype' adlı sohbet yazılımı, kullanıcılara İnternet üzerinden çok daha ucuz bir şekilde sesli iletişim imkanı sunuyor. Tıpkı KaZaA'daki gibi bir sistem kullanan Skype, dosya paylaşımı değil, iletişim sunuyor.

Klasik anında sohbet yazılımdakilerine benzer şekilde yazılı iletişim de sağlayan bu programın elbette en büyük artısı, dünyanın neresinde olursa olsun, İnternet'e bağlı ve bu yazılıma sahip herkesle sesli iletişim kurma olanağı. Üstelik normal telefondan çok daha yüksek bir ses kalitesine de kavuşuluyor. Ücretsiz olarak 'web.skype.com/download.tr.html' internet adresinden indirilerek bilgisayara kurulabilen Skype'de listeye eklenen kişilerden o esnada bağlı olanlar görülebiliyor. PC'lere uyumlu yazılımın Linux ve Macintosh versiyonlarının yanı sıra, cep bilgisayarlarına yüklenen sürümü de mevcut.

Görüntülü iletitişim de mümkün

Üstelik Skype'nin yeni yazılım desteği sayesinde kullanıcılar artık sesin yanında görüntülü iletişim de kurabilecekler. Bu destekle beraber Skype hizmetinin popülaritesinin iyice artması bekleniyor. Bu destekle beraber, başta genişbant bağlantıya sahip kullanıcılar gelmek üzere Skype'ın popülaritesi iyice artacak gibi görünüyor.

Dialcom adlı bir şirket tarafından geliştirilen ve video konferans sağlayan eklenti yazılımı, Skype'ın yanı sıra üçüncü parti VoIP (İnternet üzerinden sesli iletişim) yazılımlarında da çalışıyor. 'Spontania Video4skype' isimli yazılımdan faydalanabilmek için kullanıcıların genişbant bağlantı, web kamera ve bir Skype hesabına sahip olması yetiyor. Skype hizmetine günde ortalama 150 bin yeni kullanıcı katılıyor. Hizmetten faydalanan toplam kayıtlı kullanıcı sayısı ise 40 milyon civarında. Detaylı bilgi ve yükleme için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya Giriş Yap adresine başvurulabilir

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
D_E_N_İ_Z
TRForumcu Bağımlısı

Forum Para : 1134.00 YTL
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2006, 17:30:56 »

eline sağlık güzel paylaşım onur..

İÇİME ATTIM NE VARSA ANLAMAYA ÇALIŞTIM HERKESİ AŞKIDA SEVDİM KAVGAYI DA ANLATAMADIM Kİ...
K*E*S*H
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 8304.00 YTL
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2006, 00:45:54 »

teşekkürler dostum paylaşım için
emeğine sağlık

old_city26
Forum Demirbaşı

Forum Para : 2610.00 YTL
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2006, 12:57:45 »

ellerine saglık

Sensizlik,sana acılan bir kapıymıs caldıgımda karsıma sen cıkınca anladım

Sessizlik,sana soylenen bir sarkıymıs sustugumda dilimin ucuna sen gelince anladım

Karanlık,seni gorebilmek icin yaktıgım bir ısıkmıs yuregimde sen ölünce anladım
beckham
Yasaklandı
*

Forum Para : 0.00 YTL
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2006, 22:25:03 »

eline sağlık kardeşim....

« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2006, 10:00:09 »

eline sağlık

Smiley