|
|
 |
« : 10 Mart 2008, 00:10:21 » |
|
Merhaba arkadaşlar ... Rapid ile ilgili ilginç bir sorunum var. Uzun zamandır Rapid'i kullanmama rağmen ilk kez böyle birşey gördüm; konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir kalacağım. 1) Download linkine giriyorum 2) Free diyorum 3) Geri sayım başlıyor, ticketimi ve kodumu alıyorum 4) Kodumu girip server seçiyorum (Genellikle Level3 #4 'ü kullanırım) 5) Download tuşuna basıyorum 6) Başa geri dönüyorum Evet ... Free'yi tıkladığım yere geri dönüyor, download başlamıyor. Bu ne ile ilgili bir arıza olabilir ? Sorun benim pc'den kaynaklı, bundan %90 eminim. Acaba Windows installer'de bir sorun olabilir mi? Ne diyorsunuz? Başınıza gelmiş miydi bu olay hiç ? Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAeRa CuRa 'ya teşekkürlerimi sunuyorum ... Herkese saygılar ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Tarayıcınız cookies ayarlarıyla ilgili olabilir belki doğrulama kodunu girdikten sonra kayıt altına alamıyor olup tekrar ana sayfaya gönderiyor olabilir. Başka tarayıcılarda da denediniz mi siz. Ayrıca level3 yerine başka sunuculardan indirmeyi denediniz mi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Değişik tarayıcılar ile denedim, bütün cookie ayarlarını kontrol ettim, farklı bir sunucu ile farklı sitelerden aldığım farklı rapid linklerini indirmeye çalıştım. Hepsinde aynı şey .... Sorun Java olabilir mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muhtemelen sorun java'dan kaynaklanıyor olabilir. Resim doğrulama işlemini java sağlıyor. Java'yı tekrar kurmayı denermisiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silip baştan kurdum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapєνσℓυтιση™ ... Aynı problem devam ediyor ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
format atın format... Not : format benim kısa yol çözümümdür baktım olmuyor çakıyorum formatı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|