TRForumcu | ForumEğitim-Öğretim / TRForumcu DershanesiSınavlar Ve Eğitim DökümanlarıOks (Moderatörler: )27 Aralık 2007 SBS Deneme Soru ve Cevapları
Konu Bilgileri
Konu Başlığı 27 Aralık 2007 SBS Deneme Soru ve Cevapları
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 886
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 27 Aralık 2007 SBS Deneme Soru ve Cevapları  (Okunma Sayısı 886 defa)
muallim
Ben Yeniyim
*

Yer : İstanbul
Forum Para : 16.00 YTL
Karizma Puanı : 1
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 1
« : 06 Ocak 2008, 17:33:54 »

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından ilköğretim 6. ve 7. sınıflar için ilk kez Haziran 2008'de yapılacak Seviye Belirleme Sınavı'nın denemesi bugün yapıldı.

Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van'da gerçekleştirilen sınava, resmi ve özel okullar arasından seçilen 250 ilköğretim okulundan yaklaşık 50 bin öğrenci katıldı.

Sınav, saat 10.00'da başladı. 6. sınıf öğrencileri 40 soruyu 50 dakika, 7. sınıf öğrencileri de 45 soruyu 55 dakika içinde yanıtladı. Sınavda, resim, müzik, beden eğitimi ve seçmeli dersler dışındaki derslerden sorular yöneltildi.

Sınavın ardından öğrenci ve öğretmenlere, yeni sınav sistemini değerlendirmeleri amacıyla anket de uygulandı.

download: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://rapidshare.com/files/79660307...i2007.rar.html

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
m_koc_23
Meraklı Üye

Yer : elazığ
Forum Para : 396.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 15
Alınan: 0
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2008, 23:00:08 »

teşkler hocam...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Google Aramaları: i2007 soru