|
|
 |
« : 24 Şubat 2007, 20:03:02 » |
|
beyler gerçekten zor bir oyun.kafayı yiyicem.arabadasınız ve kurtulmaya çalışıyorsunuz.bir tavsiye: arbanın her yerine maus ile tıklayın.gerçektende sinir bozucu bir oyun.iyi eğlenceler. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Gerçekten zor bir oyun emeğine sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1.Vites kutusunun oradaki yerde fener alıyoruz 2.arka koltuktan tornavida alıyoruz 3.yere bakınca sağdaki paspasta bıçak var onu alıoruz 4ordaki bölmeden anahtar alıyoruz 4.torpido gözündeki bant ve pilleri alıyoruz 5.pilleri fenere ekliyoruz 6.arabanın pedallarının oradaki bölmeye geliyoruz ve tornavidayla açıyoruz 7.yeşil kırmızı mavi ve gri kabloları birleştirip bantlıyoruz 8.göstergedeki hız kırk ve E harfi işaretli(direksiyona tıkalyınca görürsününz) 9.arka koltuğa geçip oradaki orta bölmeyi bıçaklöa kesiyoruz 10.Bir şifre istiyecek göstergeden yaralandığımız şekilde E40 yazıp içeri giriyoruz 11.fener kullanarak aydınlatıyoruz 12.soldaki çatlak kırmızı yeri bıçakla kırıyoruz ve düşen anahtarı alıyoruz 13.direksiyona geçip anahtarı kullanıyoruz 14.pedalların solundaki küçük düğmeye (trunk) basıyoruz 15.arkada açtığımız gizli bölmeye gidip orda iki kırmızı şeyin arasında bulunan noktaya tıklıyoruz 16.seviçten 8 köşe oluyoruz:)
|
|
|
|
|
|
Bu kadar güzel olmak zorunda mıydın...
|
|
|
|
|
Lİnk ölmüs kardesim bi düzeltirsen iyi ollur paylaşım için ayrıca teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lİnk ölmüs kardesim bi düzeltirsen iyi ollur paylaşım için ayrıca teşekkürler
link ölmemiş mehmet Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.kraloyun.com/?/Oyunlar/Zeka/Hapis_araba
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|