|
|
 |
« : 24 Kasım 2007, 01:09:35 » |
|
Öğretmenler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır. Cumhuriyet fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister! Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. 24 kasım Öğretmenler günü Tüm öğretmenlerimize kutlu olsun.
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Meçhul Öğretmen Selam olsun, Karanlığın ve cehlin güneşlerine Selam olsun, Erdemin ve bilginin eşlerine
Onlar ki Kişiliğe hürlük bağışlayan. Onlar ki. Karşılıksız alkışlayan.
Alınlarında bilgiden meşaleler, Karanlığın gözbebeğine yürürler Gönüllerde mükâfaat alanlar, Azmin ve iradenin timsali onlar.
Çıktılar yola, yolları belli Hedef güllük gülüstanlık değil; Yollar, sarp kayalıklar, Yollar dikenli Gönüllerinde bilginin çağlayan seli, Izdıraplarla sarhoş olur Odur karşılıksız seven, Adı, değilmi ki Meçhul Öğretmen.
Selam olsun, Karanlığın ve cehlin güneşlerine Selam olsun, Erdemin ve bilginin eşlerine.
Onlar ki Kişiliğe hürlük bağışlayan Onlar ki Karşılıksız alkışlayan.
İhsan KURT
Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
btün ögretmenlerin ögretmenler gnü kutlu olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|