|
|
 |
« : 11 Aralık 2007, 00:18:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
TRForumcu Niye Bukadar Güzel ? Acaba Neden ??
Herşey Rahat Yolunda.
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
... Doğum Günün Kutlu Olsun Deniz Nice Mutlu Senelere ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutmaki herkes ayni şeyi yasıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım"harika bir yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle yeni yaşın kutlu olsun denizcim... gerçi yaşlandın ama neyse  umarım daha uzun yıllar hep bir arada kutlarız
doğum günü kutlu olsun mutlu yıllar iyiki varsın we iyiki doğmuşsun

|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
|
Vallahi kardeşim nasıl başlayayım ne diyeyim hiç bilemiyorum ama senin yerin bi ayrı benim gözüm de bu alemde tanıdığım en delikanlı insanlardan birisin ömrün boyunca delikanlılığını ve yürekliliğini kaybetmiyesin kardeşim. Doğum günün kutlu,mutlu,huzurlu,paralı,sağlıklı ve nice olsun kardeşim. Aslı'nın dediği gibi aramızda ki bağ umarım hiç bitmez gün geçtikçe gelişir ve güçlenir. Bu *********** dünya'da tüm güzellikler seninle olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yavrum doğum günün kutlu olsun. Dede oldun he Senin bendeki yerini yazmaya gerek yok, zaten biliyorsun. Nice mutlu senelere kardeşim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nice mutlu senelere kardeşim 
Umarım herşeyin dilediğince olduğu bir yıl geçirirsin

|
|
|
|
|
|
____________________ |^^^^^^^^^^^^^^^^'| |____ ¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹ ___|''|"''\,___ |__ TRForumcu ___====|'|__|......]< "(@)'(@)****|(@)**(@)******(@)          
" Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getiren milletler
Önce onurlarını sonra hürriyetlerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkumdurlar. "

|
|
|
|