|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Doğum Günün Kutlu Olsun Abi.       
|
|
|
|
|
|
|
|
|
badduck16
· ··^v´¯`×)©âNıM ßêNïM,©âNıM §êNïN(×´¯`v^·· ·
Aç Kollarını Melankoli,Sar yine ve yeniden beni
|
Teşekkür ederim kankacım iltifatların için  özellikle en manyah moruk  hayatımda hiç böyle iltifat duymamıştım Sana haykırsam Ne fayda,duvarların taştan, Bir kalbin wardı onuda çıkardıları baştan,
Şimdi Hesap Sorar oldum,Gözümde Damlayan Yaştan, Tanıyan war mı nerede nüfusum,kimliğim yok,haberi olan var mı bu vatandaştan
Nice düşler Yeşerttim İhanet Bakterileri çoktan Çürüttü kemikleri, Olamaz bu olmamalı,Lan bu mu Yani Aşk dedikleri,
Ya Hiç Bitmemeli,yada damağımda Kalmalı Aşkın Tadı, Bir Şiir DeĞil Bu,bir isyan Henüz konulmamış adı Zamansız,Amansız,Duraksız Hiç Beklenmedik bir anda başladı, Ve Yine Benim Kellemi Alan,Yine ben Kendimin Celladı GeceNin Çığlıklarında Boğuluyorum,Duyamaz kimse bu yadı,Feryadı
Hep 8 Aylık Doğdu umutlarım, hep kapkaraydı Hüzünbaz bulutlarım
Yarınlarımın Hayallerimi Yaşaması Gerekirken Ben Hep Dünde Kaldım Yaşadım Dünü, BeNi hayata BAğlayan Aşklara Attığım Düğümdü, Her yıl Gömüldüğüm tarih doğum günümdü!...
K.Fatih ARICA
buda duygusal arkadaşlara benden doğum günü şiiri 1 hafta önce yazmıştım zaten çaktırmayın iiki warsınız contecau iiki warsın canım bitanecik kankam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..