|
|
 |
« : 02 Haziran 2008, 09:57:56 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Canım Dostum Mutlu Yıllar İyiki Doğdun İyiki Varsın..Buraya Çok ayrıntı yazmıyorum.. sen zaten benim ne hissettiğimi biliyosunHerşey Gönlünce OLsun Seni Kocaman Seviyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Doğum Gününüz Kutlu Olsun... Nice Senelere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyiki doğdun canan nice mutlu yıllara sağlık mutluluk ve huzur dolu nice senelere, herşey gönlünce olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogum günün kutlu olsun cano iyiki varsın nice mutlu senelere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyiki doğdun sweetim, iyiki tanıdım seni...yarınlar koca koca mutluluklar bıraksın kucağına... Doğum günün kutlu olsun, canım nice yıllara...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenim canım dostum sana çok teşkkür ediyorum bugün beni çok şaşırttın süpriz içinde ayrıca çooook teşkkür ederim iyiki varsın bitanem seni kocaman I LoWe YoU
sweetim bende seni iyiki tanımışım o güzel yarınlar hepimize mutluluk getirsin..
osmancım ve bilalcim ikinizede ayrıca teşkkür ediyorum hem burda olsun hem özel olarak kutladığınız için ikiniz de iyiki varsınız...
¢яαzу ¢νѕ tşk ederim sizede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|