|
|
Çok Sağol Fatih ( Kardeşimsin ) Sağolun arkadaşlar, ben bu sabah yola çıkıyom akşama teslim olcam, Takılın öle siz, Gelcem ben, Kaybolmasın kimse biyere. ..
Varlığımı Unutmayın / Yokluğumu Aratmayın , Alayınız Hoş'ça Kalın. ..
|
|
|
|
|
|
Sesin Hep Uzakları Çağırıyordu. .. Ben Üstüme Alındım ! Sana Geldim, Ve Her Gelişimde; Bir Kez Daha Gönderdiğin Oldum. .. Eğer Bilseydim, Bana Ait Olmayan Bir Seslenişi Sahiplenirmiydim _?_
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Bu Kadar Değil Murat Bu Kadar Değil , Bütün Türkiye Seninle Senin Yanında Tek Yürek Tek Bilek Allah Emanet Olll.
|
|
|
|
|
|
BEN Düşsemde kalkarım tutma elimden Gururum merhamet ummaz zalimden Beddua çıkmazdı şair dilimden Sabrımı tükettin ciğerin yansın
|
|
|
|
|
eeee nereyyee gittiğini felan neden yazmadım murat abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eeee nereyyee gittiğini felan neden yazmadım murat abi
murat arkadaşımız askerliğini çanakkalede yapıyor şuanda
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
|
hayırlı teskereler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canan aplamın dediği gibi askerliğini çanakkalede yapıo yazıcı orda net yokmu giremionmu trforumcuya dedim jnet warmıs o yüzden girilmio oturmaktan sıkılmıs
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
|