кαнкαнααα
Yer :
Aynı_Yerde Aynı_Karakterde
Dön Bir Bak Bakalım, Kimbilir Kimin Ufkundasın. ..
|
 |
« : 08 Mayıs 2008, 11:59:11 » |
|
sevindim, üzüldüm, kızdım, kızdırdım, yoruldum . .. garipsedim, sevdim, sevildim, hayır hayır sevilmedim. .. ıslandım, kurtlandım, yalnızdım, belki de değildim. .. zaman öldürdüm, zamanlarını çaldım, hata yaptım, iyi ki yaptım . .. korktum, yanlış anladım yanlış anladılar, konuştum, sustum . .. anlamadım, anlatamadım, erteledim, engellendim . .. zamanı durdurdum, zaman uçtu, yaşadım. .. eksildim, çoğaldım, yenildim, yenilendim . ..,bu gri gökyüzünün altında ne de çok güldüm . .. son'a ne kadar yakınım artık, herşey bitmiş olacak yakında Çok yakında. .. noktalarımla birlikte bende biticem . ..
İyİ kİ doĞmuŞum. ..
her ne kadar farkinda olmasanizda. .. ! !!
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
iyi ki doğmuşum . .. ,
iyi ki doğmuşum . .. indir ,
iyi ki doğmuşum . .. download ,
iyi ki doğmuşum . .. yükle ,
iyi ki doğmuşum . .. şarkı sözü ,
iyi ki doğmuşum . .. program ,
iyi ki doğmuşum . .. yeni ,
iyi ki doğmuşum . .. msn ,
iyi ki doğmuşum . .. ifadeleri ,
iyi ki doğmuşum . .. mp3 ,
iyi ki doğmuşum . .. sözleri ,
iyi ki doğmuşum . .. resimleri ,
iyi ki doğmuşum . .. resim ,
iyi ki doğmuşum . .. videosu ,
iyi ki doğmuşum . .. kaydet ,
iyi ki doğmuşum . .. bedava ,
iyi ki doğmuşum . .. fotoğrafları ,
iyi ki doğmuşum . .. albümü ,
iyi ki doğmuşum . .. full ,
iyi ki doğmuşum . .. videoları ,
iyi ki doğmuşum . .. video ,
iyi ki doğmuşum . .. free ,
iyi ki doğmuşum . .. forum
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapKeşke haLa cocuK oLsam... saDece Düstüqüm için acısa içim!!! coK Kostuqum için hızLansa KaLbİm!!!
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
noktaların hiç bitmesin kahkahaaa...nickin gibi hep gül bu hayata...daha nice yıllara, yarınlara iyiki doğdun murat...
|
|
|
|
|
|
HERGÜN DERT ÇEKMEKTEN
YORGUNSUN AMA ALDIRMA
SEN İÇ EĞLEN YİNE
BU YALAN DÜNYA KİMİN UMRUNDA... ARANIYOR SAHİBİ RUHUMUN...
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap muratcım ya gerçekten çok üzüldüm unutmuşum bu aralara bazı şeyleri çok unutur oldum kusura bakma doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar bu yaşının sana tüm istediğin güzellikleri getirsin iyi varsın...iyiki doğmuşsun...gerçi sen bana küsmezsin 
yeni yaşın kutlu olsun uyusss Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
...mutlu yıllar...
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Doğum Günün Kutlu Olsun Mutlu Yıllar..Murat  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαнкαнααα
Yer :
Aynı_Yerde Aynı_Karakterde
Dön Bir Bak Bakalım, Kimbilir Kimin Ufkundasın. ..
|
. .. tşk ettim arkdaşlar, Öyle yada böyle, yada her neyse artık. tebrikleriniz için tekrar teşekkür ettim :] ben gidiyom, seneye görüşürüs. ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapKeşke haLa cocuK oLsam... saDece Düstüqüm için acısa içim!!! coK Kostuqum için hızLansa KaLbİm!!!
|
|
|
|
iykii doğmuşsun kardeş nice mutlu senelere 
|
|
|
|
|
|