|
|
 |
« : 08 Mayıs 2008, 11:59:11 » |
|
sevindim, üzüldüm, kızdım, kızdırdım, yoruldum . .. garipsedim, sevdim, sevildim, hayır hayır sevilmedim. .. ıslandım, kurtlandım, yalnızdım, belki de değildim. .. zaman öldürdüm, zamanlarını çaldım, hata yaptım, iyi ki yaptım . .. korktum, yanlış anladım yanlış anladılar, konuştum, sustum . .. anlamadım, anlatamadım, erteledim, engellendim . .. zamanı durdurdum, zaman uçtu, yaşadım. .. eksildim, çoğaldım, yenildim, yenilendim . ..,bu gri gökyüzünün altında ne de çok güldüm . .. son'a ne kadar yakınım artık, herşey bitmiş olacak yakında Çok yakında. .. noktalarımla birlikte bende biticem . ..
İyİ kİ doĞmuŞum. ..
her ne kadar farkinda olmasanizda. .. ! !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
noktaların hiç bitmesin kahkahaaa...nickin gibi hep gül bu hayata...daha nice yıllara, yarınlara iyiki doğdun murat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratcım ya gerçekten çok üzüldüm unutmuşum bu aralara bazı şeyleri çok unutur oldum kusura bakma doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar bu yaşının sana tüm istediğin güzellikleri getirsin iyi varsın...iyiki doğmuşsun...gerçi sen bana küsmezsin 
yeni yaşın kutlu olsun uyusss
...mutlu yıllar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
       Doğum Günün Kutlu Olsun Mutlu Yıllar..Murat  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. .. tşk ettim arkdaşlar, Öyle yada böyle, yada her neyse artık. tebrikleriniz için tekrar teşekkür ettim :] ben gidiyom, seneye görüşürüs. ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|