|
|
Kutlayan herkese tekrar teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Kardeşim onur bu konuda ilk başlarda mesajımı atmak isterdim sana. Her zaman belirttiğim gibi sen çok iyi ve gerçek bir kardeş ve dostsun.Senin gibi bir arkadaşım olduğu için mutluyum.Her zaman yardımcı oldun bana.İyi ki varsın kardeşim.Sevdiğin tüm insanların elini uzattığında tutabileceğin kadar yakınında olması ve seninde bizim hep kardeşimiz olarak kalman dileklerimle yeni yaşın kutlu olsun ve sana şans getirsin.Bilki görüşemediğimiz zamanlar bile aklımdasınız, Ankarada çok sevdiğim kardeşlerim var.Sizi unutmayacağım.Görüşmek üzere kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çoook teşekkür ederim turgay, geçen sene ilk kutlayan sen olmuştun, bu yıl da bir özelliğin olsun. Son kutlayan sen ol Sana da teşekkürler savaş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurum uzun zamandır internetim yoktu forumda olmamamdan da anlamışsınızdır bu gün internetime kavuştum doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu paylaşımlı birlikte nice senelere yeni yaşım sana isteklerini beklentilerini getirmesi dilekleriyle
|
|
|
|
|
|
Beni Bir Ben Bilirim Bir De Yaradan Bana Bir Ben Lazımım Bir De Anlayan... Gölbaşı / ANKARA
|
|
|
|
|
onurum uzun zamandır internetim yoktu forumda olmamamdan da anlamışsınızdır
bu gün internetime kavuştum
doğum günün kutlu olsun
sağlıklı mutlu paylaşımlı birlikte nice senelere
yeni yaşım sana isteklerini beklentilerini getirmesi dilekleriyle
Çok teşekkür ederim maskot_54