TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuTRForumcu CafeÖzel Günler Ve Kutlamalar (Moderatörler: )Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun
Cevaplar 16
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 505
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun  (Okunma Sayısı 505 defa)
¢яαzу ¢νѕ
||| ѕє∂αт |||
Yönetici
*

Yer : ∂αтαвαѕє
Forum Para : 5228.00 YTL
Karizma Puanı : 266
Teşekkür: Edilen: 92
Alınan: 160
нєяşєу нєρ ѕσηяα ρєкι ηє şιм∂ι
sedat@trforumcu.net WWW
« : 19 Kasım 2007, 01:02:46 »

... Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun ...

Mumları Üfle

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Nice yaşlara...

... Yukarıdakilerden de Seç Bir Tanesini ...

Etiketler: Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun indir , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun download , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun yükle , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun şarkı sözü , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun program , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun yeni , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun msn , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun ifadeleri , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun mp3 , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun sözleri , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun resimleri , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun resim , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun videosu , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun kaydet , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun bedava , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun fotoğrafları , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun albümü , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun full , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun videoları , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun video , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun free , Sevgili Adminimiz ve Kardeşim єνσℓυтιση™ Doğum Günün Kutlu Olsun forum

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27464.00 YTL
Karizma Puanı : 745
Teşekkür: Edilen: 675
Alınan: 470
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2007, 01:08:16 »

doğum günün kutlu olsun selim mutlu yıllar

Sadece Susmak İstiyorum ;
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
--@--FİRARİ--@--
Kıdemli Üye

Yer : söyleyimde bulun beni dimi
Forum Para : 1148.00 YTL
Karizma Puanı : 47
Teşekkür: Edilen: 4
Alınan: 13
boşuna arama bulamazsın buralarda
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2007, 01:18:40 »

Benim iyi günümde de kötü gününde de her zaman yanımda olan arkadaşım dostum kardeşim.   Beraber ağladık beraber güldük hatta beraber yürüdük bütün tozlu yoları . Heşeyi beraber yaptık ve bundan sonrada hep beraber olucaz inşallah. Bir yaş daha yaşlandın Nice seneler diliyorum kardeşim. Bütün hayatın boyunca arkadaşlarının sevdiklerinin ve değer verdiğin herşeyin her zaman yanında olması dile,
   Bir gün,  istediğin gibi  bir arabanın olmasını ve böyle gerçek bir poz vermek dileğiyle nice mutlu senelere,

BEN
Düşsemde kalkarım tutma elimden
Gururum merhamet ummaz zalimden
Beddua çıkmazdı şair dilimden
Sabrımı tükettin ciğerin yansın
Gαвяιєℓ
| Evom |
Yönetici
*

Yer : Pencap (:
Forum Para : 19033.00 YTL
Karizma Puanı : 2239
Teşekkür: Edilen: 556
Alınan: 1170
Herşey Rahat Yolunda (H)
aeracura@windowslive.com
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2007, 01:20:12 »

selimciiimm başta sana cok sağlam bi yıl,ve upuzun bir ömür diliyorum !

umarım herzaman mutlu olursun benim en harbici bikaç yakınımdan birisin inanıyorum ki daimada böyle olacak...

hani sen ''ciğerimi '' bilirmişsin ya o sebepten burda fazla uzatma gereği duymuyorum senin için her güzel ne varsa en içten şekilde dilediğimi de bilirsin çünkü

seviyoruz seniii mutlu yıllar ....

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

TRForumcu Niye Bukadar Güzel ?
Acaba Neden ??

Herşey Rahat Yolunda
кαнкαнααα
THe LiFe iS VeRY STRaNGe
Forum Demirbaşı

Yer : Aynı_Yerde Aynı_Karakterde
Forum Para : 2774.00 YTL
Karizma Puanı : 584
Teşekkür: Edilen: 45
Alınan: 361
Dön Bir Bak Bakalım, Kimbilir Kimin Ufkundasın. ..
E-Posta
« Yanıtla #4 : 19 Kasım 2007, 01:24:30 »

umarım yeni yaşın hayırlı olur. .. nice yıllara selim

Keşke haLa cocuK oLsam...
   saDece
Düstüqüm için acısa içim!!!
  coK Kostuqum için hızLansa KaLbİm!!!
кü-ѕє
кüвяα & ѕє∂αт
Meraklı Üye

Yer : Ankara
Forum Para : 556.00 YTL
Karizma Puanı : 6
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 6
кüвяα & ѕє∂αт
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2007, 01:37:09 »

Doğum Günün Kutlu Olsun Selim...
İyiki Doğdun İyiki Varsın ...

ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη, ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη, ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη, ¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Tags: