TRForumcu.NeT - OrG - BiZ - Us - İnFo | Bilgi ve Paylaşım PlatformuTRForumcu CafeÖzel Günler Ve Kutlamalar (Moderatörler: )Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun)
Cevaplar 8
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 380
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun)  (Okunma Sayısı 380 defa)
ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27472.00 YTL
Karizma Puanı : 745
Teşekkür: Edilen: 675
Alınan: 470
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« : 08 Nisan 2008, 01:14:55 »

Biraz geç kaldım kardeşim sana geçerli açıklamamı yaptım. Senin en mutlu gününde yanında olma imkanım yok ama bütün kalbimle söylüyorum. Seni çok sewiyorum hayatımda iyiki varsın en güzel şeyler hep seninle olsun benim canım kardeşim.Doğum günün kutlu olsun yeni yaşında sağlıklı,mutlu,paralı geçirmen dileğiyle...sen bütün güzelliklere layıksın...yüzünden gülücükler eksik olmasın...

Mutlu Yıllar Kardeşim
iyi ki doğdun...iyi ki varsın...kocaman öptüm senii

Doğacak her yeni günü ...sana armağan ediyorum
Doğum Günün Kutlu Olsun.
.

Etiketler: Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) indir , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) download , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) yükle , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) şarkı sözü , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) program , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) yeni , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) msn , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) ifadeleri , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) mp3 , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) sözleri , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) resimleri , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) resim , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) videosu , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) kaydet , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) bedava , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) fotoğrafları , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) albümü , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) full , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) videoları , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) video , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) free , Süper Moderatörümüz Savaş (Canım Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun) forum

Sadece Susmak İstiyorum ;
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
sweett_yellow
Kıdemli Üye

Yer : 'siz şimdilerde...
Forum Para : 2324.00 YTL
Karizma Puanı : 136
Teşekkür: Edilen: 37
Alınan: 132
GERÇEK SANDIĞIN BİRÇOK ŞEY YALAN ASLINDA!!!!!!
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2008, 03:58:48 »

Doğum gününüz kutlu olsun... Gelecek hergün beraberinde mutluluk, huzur ve sevgi getirsin...

HERGÜN DERT ÇEKMEKTEN

YORGUNSUN AMA ALDIRMA

SEN İÇ EĞLEN YİNE

BU YALAN DÜNYA KİMİN UMRUNDA...

ARANIYOR SAHİBİ RUHUMUN...
√нι∂∂єηнєαят√
кคlק tคภгıאค є๓คภєt
WebMaster

Forum Para : 3865.00 YTL
Karizma Puanı : 1085
Teşekkür: Edilen: 618
Alınan: 860
E-Posta
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2008, 09:52:42 »

365 Sayfalık Bİr Öyku Daha Baslıyor, Her Güne Bir Yaprak Sakla, Her Yapraga Bır Öykü Sıgdır Mutluluk De Adına. Nice Guzel Öykuler Senin Olsun.
IyıKi Dogdun.İyiki varsın kardeşim
Hep birlikte nice yaşlara mankayımm

Gαвяιєℓ
| Evom |
Yönetici
*

Yer : Pencap (:
Forum Para : 19033.00 YTL
Karizma Puanı : 2239
Teşekkür: Edilen: 556
Alınan: 1170
Herşey Rahat Yolunda (H)
aeracura@windowslive.com
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2008, 10:53:44 »

mutlu yıllar savaş

TRForumcu Niye Bukadar Güzel ?
Acaba Neden ??

Herşey Rahat Yolunda
K*E*S*H
Saygıdeğer Üye

Yer : kafam güzel tam çıkartamıyorum
Forum Para : 8304.00 YTL
Karizma Puanı : 165
Teşekkür: Edilen: 14
Alınan: 44
kesh@trforumcu.com E-Posta
« Yanıtla #4 : 09 Nisan 2008, 11:22:54 »

karrrdeşimmmm benim bende özür dilerek sözlerime başlamak istiyorum kalbin kadar güzel ve temiz  bu sayfayı bana ayırdığın için çok teşekkür ederim    şaka bi yana kardeşim bu forumun bana kazandırdığı nacizene insanlardan birisisin seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum iyki doğdun mutlu sağlıklı paralı eğlenceli aşklı bi ömrün olur inşallah iyki doğdun canım kardeşim 

Evo
Aslım
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 6958.00 YTL
Karizma Puanı : 2094
Teşekkür: Edilen: 24
Alınan: 667
Herşey Rahat Yolunda (H)
thunder@trforumcu.com WWW
« Yanıtla #5 : 10 Nisan 2008, 15:02:41 »

Savaş yoğunluğumdan dolayı yeni mesaj yazmaya zaman buldum. Kusura bakma.
Umarım her yeni yıl sana eski yılları aratmaz. Her yeni yılın eskisinden daha güzel olur inşAllah.
Yeni yılın kutlu olsun Savaşcım.

...Kalbimin Ritmi Senle Eşdeğer...

...Seni Çok Seviyorum Aslımmm...

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Tags: