|
 |
« : 12 Nisan 2008, 23:30:54 » |
|
canım cidden unutmuşum kusurabakma ne kadar kızsan haklısın doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana Sağlık,mutluluk her şeyin en güzelini getirmesi dileğiyle ...mutlu yıllar... bebecixsim iyiki doğmuşsun..

|
|
|
|
|
|
Etiketler:
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun indir ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun download ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun yükle ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun şarkı sözü ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun program ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun yeni ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun msn ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun ifadeleri ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun mp3 ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun sözleri ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun resimleri ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun resim ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun videosu ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun kaydet ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun bedava ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun fotoğrafları ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun albümü ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun full ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun videoları ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun video ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun free ,
Turksoldier(furkancım) doğum günün kutlu olsun forum
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Benimde bu gün haberim oldu kanka dogum günün kutlu olsun yarın bir tequila ile affetiricem kendimi sana Bak dogum günün şerefine senin ailene üye oldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benimde bu gün haberim oldu kanka dogum günün kutlu olsun yarın bir tequila ile affetiricem kendimi sana Bak dogum günün şerefine senin ailene üye oldum  kanka anlatamadım sana galiba forum para gerçek hayatta geçmior forum paranla bakkaldan bişi alamazsn  saol kanka saol canan aplacıxm kutlaman için bn kızarmıım sana hiç
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
|
Furkancım doğum günün kutlu olsun yoğunluktan dolayı pek takip edemiyorum özel günleri artık. Kusura bakma yeni gördüm. Nice yeni yaşlarını kutlarız inşAllah hep beraber. Yeni yaşın sana sağlık, huzur ve bolca mutluluk getirsin.
|
|
|
|
|
|
|
...Kalbimin
Ritmi Senle Eşdeğer... |
 |
|
...Seni Çok Seviyorum Aslımmm... |
|
|
|
|
furkan manevi ablandan (: doğum günü tebriği var Sana sağlıklı ve Upuzun bi ömür diliyorum bunlar olduktan sonra sen zaten geride kalan herseyi elde edebilirsin eminim buna ... Herşeyin En Güzeli seninle olsun Nice Mutlu Yıllar diliyorum
|
|
|
|
|
|
TRForumcu Niye Bukadar Güzel ? Acaba Neden ??
Herşey Rahat Yolunda
|
|
|
|
selim abicim ve aslı aplacım çok teşekkür ederim iyiki varsınız sizde umarım daha nice yıllar hep beraber oluruz biz koskocaman bi aileyiz
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
|