Teşekkür Mesajları
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 55
1  TRForumcu MultiMedia / Albüm Tanıtımları / Yonca Evcimik'ten "Şöhret" (İbret Öyküsü) Albüm tanıtımı : 14 Ekim 2008, 01:22:35

Şöhret
Çapkın Kız   
Zor Olacak
Ah Be Yonca   
Uza   
E Aşk Bu
Anasının Kuzusu   
Şöhret (Elektro Dans Mix)
Şöhret (Club Mix)

Yonca Evcimik, müzik dünyasında yaşanan kirliliğe "İbret Öyküsü" ile meydan okuyor. "Şöhret" isimli yeni albümünde, Uğur ve 6 kızdan oluşan "Popkorn Grubu"na da yer veriyor...
90'lı yılların başında Türkiye'de müzik sektöründe bir devrim yaşandı. İnsanları etkisi altına alan Arabesk müziğinin yerine bir gecede, Pop müzik yerleşti. İşte tam da bu noktada, sloganşarkı sözleri, dans eden bir şarkıcı ve dansçıları, her dönem trendyaratan kostümleri ile Yonca Evcimik’in yıldızı parladı.
2 milyon 800 bin albüm tirajı ile Yonca Evcimik 1990 - 2008 yıllarıarasında hala zirvede. 7 albüm, 4 single, 2 prodüksiyon albüm ile sanathayatının 30'uncu müzik sektöründe ise 18'inci yılını kutlayan YoncaEvcimik "Mucize İşler" etiketiyle yine bomba gibi bir albüm ile müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor...
Türkiye'de ilk single çalışmasını "8.15 vapuru" ile yapan YoncaEvcimik, Avrupa çıkartmasını da "Hot For You" ile yaptı. Türkiye'de ilkdans eden vokal grupları, "Çıtır Kızlar ile Birkaç İyi Adam"ı çıkartanMimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan YoncaEvcimik, deneyimlerini paylaşmak üzere 2003'te de Yonca Evcimik KültürSanat Merkezi'ni açtı ve "Yoncimik" markasını (Türkiye'nin ilk lisanslıürünü) hayata geçirdi. Evcimik, gençlere yatırım yapamaya ve destekolmaya devam ediyor.
Yonca Evcimik yeniden hiç yapılmamışı yapıyor ve bir yıldırçalışmaları süren "Şöhret" adlı albümünde kendi şarkılarının yanı sıraUğur ( U.R.) ve 6 kızdan oluşan "Popkorn Grubu"na da yer veriyor. Ünlüsanatçı, "Sanatçı unvanını hak edenin alması gerektiğine inanıyorum. Buyüzden; bu yetenekli, dans eden, şarkı söyleyen, beste yapan gençarkadaşlarıma bu şansı tanıdım. Onlara güveniyorum" dedi. Dansçılarlasahneyi doldurmaya çalışanların kendileri dans etmedikleri için komikduruma düştüklerini söyleyen Evcimik, "1991'de gerçek şovla Türkiye'yitanıştırmıştık. 1991 - 2008 hiçbir gelişme yok. Nasıl olmasıgerektiğini yeni albümüm ve bu genç yetenekli arkadaşlarımla hatırlatmayı görev sayıyorum" dedi.
"Şöhret" albümünde, Bora Öztoprak, Ülkü Aker, Murat Güneş, TamerGürsoy, Onur Betim, Tanju Babacan, As Hasan Yoldaş, Kemal Doğulu, AytenAlpün Yılmaz, Özgür Aras gibi ünlü isimler Yonca Evcimik'i yalnızbırakmadı. Özellikle albüme adını veren bestesi Bora Öztoprak, sözleri Bora Öztoprak ve Yonca Evcimik'e ait olan "Şöhret"şarkısının Türkiye'deki sanat dünyasının şu anki içler acısı haline birgönderme olacak. "İbret Öyküsü" olarak yorumlayan Yonca Evcimik, "Buşarkı ile ayna tutuyorum herkese. Alınan alınsın. Umurum değil. Küfürvardır bu tarzın içinde" diyerek müzik dünyasında yaşanan kirliliğemeydan okuyor...

Bu mesaj için, 1 üye teşekkür etti!
2  TRForumcu Cafe / Romantizm - Aşka Dair... / .:: sen-ben-biz ::. : 14 Eylül 2008, 22:10:37
topladım,, kırılan yüreğimin parçalarını döküldüğü yerden... 
yeni bir hayat çiziyorum kendime, "kendime" rağmen.

süperdi yüreğine sağlık cnm +rep

3  TRForumcu Cafe / Romantizm - Aşka Dair... / .::yalniz & Şehİr::. : 14 Eylül 2008, 22:07:03
paylaşımın için tşklr...aslıcım

4  TRForumcu Cafe / Romantizm - Aşka Dair... / .::Aslı'nda::. : 14 Eylül 2008, 22:05:43
yoruldum...
avazım çıktığı kadar bağırmak isterken, sessizce beklemekten,
tüm sesli harflerimi yutmaktan hesapsızca

yüreğine sağlık cnm çok güzel bir yazı...

5  Resim Galerisi / Resimli Yazılar / Aşk Senmisin : 11 Eylül 2008, 01:19:24

Cahit İpekoğlu

6  Bayanlar :) / Hamur İşleri / Dızmana Böreği : 23 Haziran 2008, 00:20:37

güneşcim şimdi gece gece kilo aldıracaksın bana ben başa çıkmaya çalışıyorum sen böyle tarifler açınca ağzımın suyu aktı şimdi

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 55