Teşekkür Mesajları
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 21
|
|
3
|
TRForumcu Cafe / Romantizm - Aşka Dair... / .::Aslı'nda::.
|
: 14 Eylül 2008, 17:04:17
|
.::yorgunum::. yoruldum... sensiz günlerden, senli düşlere düşmekten, sevilmeyi dilemekten sınırsızca... yoruldum... avazım çıktığı kadar bağırmak isterken, sessizce beklemekten, tüm sesli harflerimi yutmaktan hesapsızca... yoruldum... hergün bir parçamı uğrunda eksiltmekten, tükenmekten ve tüketilmekten umarsızca... yoruldum... dönmeyeceğini bile bile umut etmekten, umudumu, yalnızlıkla takas etmekten sorumsuzca... ben seni sevdim yalnızca,, tek suÇumda buydu aslinda...
|
Bu mesaj için, 1 üye teşekkür etti!
|
|
|
|
|
4
|
TRForumcu Cafe / Romantizm - Aşka Dair... / .::yalniz & Şehİr::.
|
: 14 Eylül 2008, 16:54:00
|
.::YALNIZ& ŞEHİR::.
şehir üzgün bu gece... sen gittin gideli, hasret güneşin yüzüne... gizlemeye çalışıyor acısını sahte ışıklar ardına, günü de gecesi de karanlıklarda... yarın yoğun bir yalnızlık bekleniyormuş, sensizlik fırtına gibi esecekmiş şehrin caddelerinde... kalpten kalbe tüm yollar kapanmış, hasret çeken yürekler, döneceğin günü beklemekte... dön, ne olur!!! yokluğun, kapımda yaşam dilenmekte...
|
Bu mesaj için, 1 üye teşekkür etti!
|
|
|
|
|
5
|
TRForumcu Cafe / Romantizm - Aşka Dair... / .:: sen-ben-biz ::.
|
: 14 Eylül 2008, 16:28:23
|
.:: sen-ben-biz ::.
ve başlıyor lanetli susuşlarım,, süresiz... sansürlenmiş umutlarım,, sebepsiz... bir sen,, var, belli belirsiz... bir ben,, var, kimsesiz... sen ve ben,, var, hiç olmayan, "hiç olamamış"... biz,, ikimiz,, ...,... içimi parçalayan haykırışlarım, bu gece sessiz... kusursuz bir acı bu... ah!!!! bu gece çok sensiz... topladım,, kırılan yüreğimin parçalarını döküldüğü yerden... yeni bir hayat çiziyorum kendime, "kendime" rağmen...
|
Bu mesaj için, 2 üye teşekkür etti!
|
|
|
|
|