TRForumcu.NeTProgram MerkeziProgramlar (Moderatör: Gondolin)Bulmaca-Turca Kare Bulmaca Tasarımı Programı 2.30
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Bulmaca-Turca Kare Bulmaca Tasarımı Programı 2.30
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 177
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Bulmaca-Turca Kare Bulmaca Tasarımı Programı 2.30  (Okunma Sayısı 177 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
Eastofking
Meraklı Üye

Forum Para : 712.00 YTL
« : 25 Nisan 2008, 02:04:04 »

Sürüm : 2.30
Boyut : 3.27 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Program Download : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya Giriş Yap
İNDİR

Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması: Şimdiye kadar hep gazete ve dergilerin hazırladığı bulmacaları çözdünüz. Artık, Türkçe bir program kullanarak kendi bulmacanızı yapma şansınız var!
BULMACA-TURCA, İlk Türkçe Bulmaca Tasarım Programı'dır.

Bu programla,

# Bulmacanızda çıkmasını istediğiniz sözcükleri, bulmacanın ebatlarını, siyah karelerin konumlarını istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz (fare ile istediğiniz kareyi seçip çift tıklayarak siyah kareleri yerleştirebilir veya kaldırabilirsiniz).

# Word'e aktarılan bulmaca soru listesini ve boş şablonu yazıcıdan çıkartabilirsiniz veya web sayfası olarak kayıt ederek internet sitenizde kullanabilirsiniz.

# Bulunan çözümü panoya kopyalayabilir, sonra istediğiniz dokumana yapıştırabilirsiniz.

# Ayrıca, kullanılan bulmaca sözlüğünü herhangi bir text editörü kullanarak istediğiniz şekilde değiştirebilir, düzenleyebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken, programı download ederek .ZIP'li dosyayı herhangi bir klasörün içine açmak ve setup programını çalıştırmak.

Not-1: Programın kullanılabilmesi için bilgisayarda Microsoft Word Programı yüklü olmalıdır, zira hazırlanan bulmaca Word dokumanı olarak gösterilmektedir.
[COLOR="Red"]Not-2:[/COLOR] ZIP'li dosyayı açınca 3 adet .CAB dosyası ve 2 adet kurulum dosyası göreceksiniz. Program, diskete kopyalanabilmesi için 3 adet .CAB dosyasına bölünmüştür.
Not-3: Hazırlanabilecek bulmaca boyutları, maksimum 30x30 olabilir.

Hep Aynı Masal;Hayat Ve Ben İşte Hepsi Bu Kadar
Sponsor Bağlantı
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Etiketler
Bulmaca-Turca Kare Bulmaca Tasarımı Programı 2.30