TRForumcu | ForumProgram MerkeziResimli Program Anlatımı (Moderatör: Gondolin)ABBYY Fine Reader 9.0 Professional
Konu Bilgileri
Konu Başlığı ABBYY Fine Reader 9.0 Professional
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 417
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ABBYY Fine Reader 9.0 Professional  (Okunma Sayısı 417 defa)
Gαвяιєℓ
| Evom |
Yönetici
*

Yer : Pencap (:
Forum Para : 20005.00 YTL
Karizma Puanı : 2351
Teşekkür: Edilen: 489
Alınan: 1192
Herşey Rahat Yolunda (H)
aeracura@windowslive.com
« : 27 Mart 2008, 15:24:23 »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

ABBYY FineReader Professional, OCR özelliği olan ve standart Windows95/98 ara yüzlü dökümanları tarar ve okur, harf, yazı, makale vetabloları arar. MS Word, Excel, Word Perfect ve Word Pro makalelerinive formlarını tanır. RTF, TXT, DOC, CSV, XES ve HTML formatlıdökümanları kaydeder. Program plan, tablo ve resimleri ile berabergelir.

FineReader OCR özellikli ADf (Otomatik Döküman Beslayicisi) formatınıdestekler. Scanner, Grup ayarları, hızlı tarama, güçlü tablolamaözelliği, yüksek kalitede dökümanlar, arkaplan ayarları ve yenikarakterleri tanıyabilme programın artıları olarak göze çarpıyor.

İşte programın linkleri

RapidShare: 1-Click Webhosting

Fine reader 9.0 patch dosyası:

(Normalde patch dosyası indirdiğiniz klasörde mevcuttur. Sadece patch dosyası arayanlar bunu indirebilirler.)

Fine Reader Türkçe Dil Desteği:

Ben bu programı hep İngilizce kullandım. Türkçe desteği yüklemedim.Çalışıp çalışmayacağı ve nasıl kurulacağı hakkında bir yorumyapmıyorum. Bunu deneme yanılmayla siz bulunuz.

FİNE READER 9.0 PROFESSİONAL KURULUMU RESİMLİ ANLATIM.

Öncelikle indirdiğiniz partları tekklasöre çıkarıyorsunuz. Çıkardığınız klasörde rar dan çıkardıklarınızdışında hiçbir şey olmamalı yoksa hata veriyor.
Klasörün içindeki setup simgesine çift tıklıyorsunuz. Tıkladıktan sonra aşağıdaki görüntü çıkacaktır karşınıza.

Kurulum dili olarak English iseçiyoruz. (Programın şimdilik Kurulumu Türkçe olan versiyonu yok, olurolmaz upload edeceğimden emin olabilirsiniz)
Direktiflere göre programı kuruyoruz. Kurduktan sonra programı başlattüm programlardan ya da masaüstündeki kısayolunda çalıştırıyoruz.Ardından aşağıdaki görüntü karşımıza çıkıyor.

Burada Run ABBYY Fine Reader 9.0 Trial Mode yi seçiyoruz. Ardından aşağıdaki görüntü karşımıza çıkıyor.

Bu görüntü karşımıza çıktığında sağ üst köşedeki Quick tasks simgesine tıklıyoruz.

Bu görüntüyü gördükten sonra programı kapatıyoruz.

Ardından indirdiğimiz klasörün içindeki “Crack -abbyy.finereader.professional.multilanguage.9.0.0. 662-NoPE” klasörünüaçıyoruz.

klasörn içindeki kırmızı renkteki“abbyy.finereader.professional.multilanguage.9.0.0 .662-NoPE” dosyasınıkopyalayıp Program Files teki Fine Reader 9.0 klasörünün içineyapıştırıyoruz. (bu dosya fine reader in patch dosyasıdır.)Yapıştırdığımız dosyaya çift tıklayıp patch yazan yere tıklayıpbekliyoruz. Patch işlemi fine reader in şifresini kırarken antivirüsproramı bunu virüs olarak görüyor bu nedenle patch işleminde antivürüsüdevre dışı bırakıyoruz.

Artık işlem bitmiştir. Fine readertekrar açılır. Quick tasks yazan yere tıklayıp programın menüleriniaçıp istediğimiz işleni yapabiliriz.

alıntı

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: