Alıntı yapılan: kontes - 06 Nisan 2007, 22:58:44Öncelikle merhaba;Photo shop bölümünde"Photoshop cs ögreniyorum" konusunda 2 part var nasıl çalıstırabilirm 2 partıda indiridm ama nasıl çalıstracagımı bilmiyorum.... 1. parta buraya çıkart seçeneğini tıkladığında zaten otomatik olarak 2. partıda çıkaracaktır..
Öncelikle merhaba;Photo shop bölümünde"Photoshop cs ögreniyorum" konusunda 2 part var nasıl çalıstırabilirm 2 partıda indiridm ama nasıl çalıstracagımı bilmiyorum....
Alıntı yapılan: گ є я c ค η - 06 Nisan 2007, 23:05:34Alıntı yapılan: kontes - 06 Nisan 2007, 22:58:44Öncelikle merhaba;Photo shop bölümünde"Photoshop cs ögreniyorum" konusunda 2 part var nasıl çalıstırabilirm 2 partıda indiridm ama nasıl çalıstracagımı bilmiyorum.... 1. parta buraya çıkart seçeneğini tıkladığında zaten otomatik olarak 2. partıda çıkaracaktır.. Dizine çıkart demek istedin glaiba tıklıyorum ona dosyaları masaüstüne çıkartıyor biraz ilerledikten sonra hata verior secenekler çıkıor panoya kopyala gibi
part1i eksik indirmediğine eminmisin..eminsen arşiv bozuk demekki yada varsa şifresi yanlış..