TRForumcu.NeTProgram MerkeziResimli Program Anlatımı (Moderatör: Gondolin)Proxy Switcher Standard Programı Kullanımı Resimli Anlatım
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Proxy Switcher Standard Programı Kullanımı Resimli Anlatım
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 211
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Proxy Switcher Standard Programı Kullanımı Resimli Anlatım  (Okunma Sayısı 211 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7374.00 YTL
« : 13 Şubat 2008, 21:55:27 »

Program açıldığında üstteki okla gösterilen simge sihirbazdır onuçalıştıracağız ilk olarak hemen sağındaki düğme direk tarama içinyanındaki ise taramayı durdurma düğmesidir

Devam diyoruz

ve finish diyoruz alttaki seçenekte seçtiğiniz ülkelerin proxylerini çıkarır program

proxy sitelerini taramaya başladı resimdeki gibi program bazentakılabilir ortadaki ilerleme çubuğu önemli olan alt kısımdakisitelerin tamamen taranmış olması cancel derseniz kapanır o çubuk

proxy listemiz geldi fakat test etmemiz gerek hangileri çalışıyorhangileri ölü bilmek için ok ile gösterilen yere basıyoruz hemensağındaki buton ise durdurmak için testi

ve testimiz başladı ölü proxyleri dead klasörüne sağlamları ise workingklasörüne taşır bu test ile tabi dead ve özellikle working klasöründesık olarak test yapmamız gerekir program zaten gerekli yerlere taşıyorproxyleri

çalışan proxylerimiz bunlar üstlerine çift tıklayınca bağlanır hemenyeşil renk alır ben taiwandan bağlanmışım mesela önemli bir noktadabenim bağlandığım proxyde 1515ms yazıyor o rakam ne kadar az olursabağlanmak istediğiniz site o kadar çabuk tepki verir bunu unutmayınüstte elektrik fişini andıran simgeler var soldaki bağlan sağdaki isebağlantıyı kopar demek mirc kullananlar bilir sanırım aynı simge vardıoradada
kendi ip nize dönmek için saatin yanındaki simgesine sağ tıklayındirect connectionu işaretleyin veya üstte belirttiğim tuşu kullanın

ve sonuç üstte iki download yapıyorum rapidden üçüncüsünü kendi ip mlebağlandım elbette yasaklı sitelere falan girmede faydası var buprogramın ama en önemlisi rapidden çoklu dosya indirmemizide sağlıyorüstteki ve alttaki resimdede görüldüğü gibi

download hızı düşük görünebilir benim 256 bağlantım var maalesef adslbağlantınız 1024 den aşağıysa 2 dosya indirmek gereksiz bence indirmehızınızın yarısı kadar olabiliyor downloadlar

görüldüğü gibi aynı anda üç download yapıyorum rapidden bu programla
sabaha karşı bağlandım ben 34 çalışan proxy vardı iki tane yakaladımiki tane inerken üçüncüyü kendi ip numaramla downloada başladım

öncelikle biraz sabır işi her ipden olmuyo fakeler var içinde gerisayma oluyor rapidde ama sizden çabuk olanlar çıkabilir bu programı tekkullanan siz değilsiniz bunlarıda unutmayın 10 dakika falan verirserapid bekleyin
en azından rapid süre verdiğinde o süre zarfında download yapabilirsiniz 60 dakika beklemek çok can sıkıcı
Önemli: programı silerken kendi ip numaranıza dönün sonra silin yanlışlıkla silerseniz tekrar kurun ipnizi değiştirin silin.

Konu Anlatımı Alıntıdır.
Anlatımda bulunan arkadaşa teşekkürler.

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
neverlove_01
Üye
**

Forum Para : 140.00 YTL
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2008, 21:21:38 »

saol.........

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır