|
Öncelikle merhaba; Photo shop bölümünde "Photoshop cs ögreniyorum" konusunda 2 part var nasıl çalıstırabilirm 2 partıda indiridm ama nasıl çalıstracagımı bilmiyorum....  1. parta buraya çıkart seçeneğini tıkladığında zaten otomatik olarak 2. partıda çıkaracaktır.. Dizine çıkart demek istedin glaiba tıklıyorum ona dosyaları masaüstüne çıkartıyor biraz ilerledikten sonra hata verior secenekler çıkıor panoya kopyala gibi 
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< indir ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< download ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< yükle ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< şarkı sözü ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< program ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< yeni ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< msn ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< ifadeleri ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< mp3 ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< sözleri ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< resimleri ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< resim ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< videosu ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< kaydet ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< bedava ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< fotoğrafları ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< albümü ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< full ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< videoları ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< video ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< free ,
>>>resimli Program Anlatım Istekleri Buraya<<< forum
Konularımı Pek Sık Takip Edemediğim İçin Soru ve Sorunlarınıza Yardımcı Olamıyorum. Benim Konularımla İlgili Problemler İçin PM Atınız. TRForumcu = Aile/Paylasım/Sevgi/Saygı
.'\ /`. .'.-.`-'.-.`. ..._: .-. .-. :_... .' '-.(o ) (o ).-' `. : _ _ _`~(_)~`_ _ _ : : /: ' .-=_ _=-. ` ;\ : : :|-.._ ' ` _..-|: : : `:| |`:-:-.-:-:'| |:' : `. `.| | | | | | |.' .' `. `-:_| | |_:-' .' `-._ ```` _.-' ``-------''
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Öncelikle merhaba; Photo shop bölümünde "Photoshop cs ögreniyorum" konusunda 2 part var nasıl çalıstırabilirm 2 partıda indiridm ama nasıl çalıstracagımı bilmiyorum....  1. parta buraya çıkart seçeneğini tıkladığında zaten otomatik olarak 2. partıda çıkaracaktır.. Dizine çıkart demek istedin glaiba tıklıyorum ona dosyaları masaüstüne çıkartıyor biraz ilerledikten sonra hata verior secenekler çıkıor panoya kopyala gibi  Arşiv bozuk olabilir belki, fakat uyarıyı görmeden net bişey demek yanlış olur ... Screenshot alıp paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resim; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Konularımı Pek Sık Takip Edemediğim İçin Soru ve Sorunlarınıza Yardımcı Olamıyorum. Benim Konularımla İlgili Problemler İçin PM Atınız. TRForumcu = Aile/Paylasım/Sevgi/Saygı
.'\ /`. .'.-.`-'.-.`. ..._: .-. .-. :_... .' '-.(o ) (o ).-' `. : _ _ _`~(_)~`_ _ _ : : /: ' .-=_ _=-. ` ;\ : : :|-.._ ' ` _..-|: : : `:| |`:-:-.-:-:'| |:' : `. `.| | | | | | |.' .' `. `-:_| | |_:-' .' `-._ ```` _.-' ``-------''
|
|
|
|
part1i eksik indirmediğine eminmisin..eminsen arşiv bozuk demekki yada varsa şifresi yanlış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|