|
|
 |
« : 16 Ağustos 2007, 21:47:28 » |
|
Bir, İki, Üç… Sigaramın dumanında vurdun beni, Kurduğum hayallerde aynen onun gibi, Beş dakika içerisinde yandı ve bitti… Yüreğimde hayata küs, mülteci düşlerdeyim artık, Ve etrafımda beni saran yalnızlık, Biz yeşerttiğimiz ümitleri kendi avuçlarımızda yaktık… Kan kırmızı düşler kuruyorum şimdi, 2 Ağustos doğan güneşten kaçıp, karanlıklara gidişimdi, O gün benim yalan orağıyla sevdamı biçişimdi, Güzel olan her şeyin bittiği gibi başladı VE BİTTİ!...
Sevdamızdan kalan koca bi enkazdı, Başucumda bi çerçeve var, içinin boş olmasını önemsemiyorum, Kader kalemiyle bizim ayrılışımızı yazdı, Ama nafile ben nereye baksam seni görüyorum Gelme git, kaçışlardayım ben artık, Yüreğimi *********** duygulara saçışlardayım artık, Mutluluk mu? Çok uzaklarda, Ve bak senin yerine yanı başımda YALNIZLIK!...Kaybetmeye mahkûm oyunlarda yüreğimdeki çocuk, Cehennemi dondurur duygularımdaki bu fırtına, bu soğuk, Her sigara dumanında ölüyorum, sesim çıkmıyor, nefesim boğuk, Hayatı tutamıyorum, o içten gülüşlerimse şimdi donuk… Bu gece Güneş doğmaz, yeşermez içimdeki sen, olmaz sabah, İntiharlardayım bu gece ben, Allah’ı unuttu içimdeki dergâh, Ve silahımdaki son kurşun senden, bu sevdadan aldığım ah, Bir, iki, üç… Perde Kapandı, Ve artık renkler yok bana, Sen görmüyorsun ama Her Yer SİMSİYAH!... K.Fatih Arıca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
owwww 1 numara  teşekkürler paylaşım için kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tşk ettim arkadaşlar! bi ayrılık üzerine yazdım beğendiğiniz we yorumlarınız için çok tşk ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yüreğine sağlık ne denebilirki en fazla bu sekilde teşekkür ediyoruz.
büyük bi emek var belli güzel bir sayfa olmuş
devammm
|
|
|
|
|
|
TRForumcu Niye Bukadar Güzel ? Acaba Neden ??
Herşey Rahat Yolunda.
|
|
|
|