|
 |
« : 22 Şubat 2007, 22:18:08 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBen Bir Özgür Kelebektim Uçamadım Gökyüzünde Kopardılar Kanadımı Uçamadım Ben
Tutsaklığın Zindanında Özgürlüğün Tutkusuyla Hayalini Süzledim Ben Düşler Boyunca
Ben Bir Sevdalı Irmağım Akamadım Deryalara Set Çektiler Yüreğime Coşamadım Ben
Tutsaklığın Zindanında Özgürlüğün Tutkusuyla Hayalini Süzledim Ben Düşler Boyunca Mesut Çakmak
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
Kanatsız Kelebek ,
Kanatsız Kelebek indir ,
Kanatsız Kelebek download ,
Kanatsız Kelebek yükle ,
Kanatsız Kelebek şarkı sözü ,
Kanatsız Kelebek program ,
Kanatsız Kelebek yeni ,
Kanatsız Kelebek msn ,
Kanatsız Kelebek ifadeleri ,
Kanatsız Kelebek mp3 ,
Kanatsız Kelebek sözleri ,
Kanatsız Kelebek resimleri ,
Kanatsız Kelebek resim ,
Kanatsız Kelebek videosu ,
Kanatsız Kelebek kaydet ,
Kanatsız Kelebek bedava ,
Kanatsız Kelebek fotoğrafları ,
Kanatsız Kelebek albümü ,
Kanatsız Kelebek full ,
Kanatsız Kelebek videoları ,
Kanatsız Kelebek video ,
Kanatsız Kelebek free ,
Kanatsız Kelebek forum
YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
muthış emegıne saglık arkadaşım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok süper sağol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
tşk ettim seninkileride calmaya devam ediyorum
|
|
|
|
|
|
TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRÜP ES GECENLER 40 YIL KAYNANA DIRDIRI CEKSİNLER Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap HERŞEY BİR MASALSA VE MASALLAR HERŞEY MİDİR ? BÜTÜN MASALLAR GÜZEL BİTERSE BENİM YAŞADIGIM NEYDİ?
|
|
|
|
teşekkürler 
|
|
|
|
|
|