TRForumcu.NeTResim GalerisiResimli Yazılar (Moderatörler: ...:::нαℓιℓ:::..., Elimiel)Yinede Gözlerimi Gözlerine Teslim Ettim
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Yinede Gözlerimi Gözlerine Teslim Ettim
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 200
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Yinede Gözlerimi Gözlerine Teslim Ettim  (Okunma Sayısı 200 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
Elimiel
Yetkili

Forum Para : 4272.00 YTL
« : 14 Haziran 2008, 13:52:11 »

Yinede GözLerimi GözLerine TesLim Ettim..

Şehriminışıkları aydınlanıyor sessizce ve ben yüzüne sığındığım akşamlarınhayaliyle yeniden tutunuyorum gözlerine, gizleyerek hala içimdetaşıdığım ilk günkü korkularımı.

Seni sevmeye kaldığım yerden başlamaya korkuyorum.

Birbirimizeanlattığımız, birbirimizi hiç ilgilendirmeyen aşk bozgunlarımızdankaçarak yaşamak zorunda kaldıktan sonra, hangi eş yüreğin herşeyiunutturabilceğine inanabilirdim ki.

Hayat bana hep yalan söylemişti. Hayat yaşadıklarımı sahte sonuçlarla bitirmişti hiç farkına varamadan.....

Yine de gözlerimi gözlerine teslim ettim..

Eskiaşklarımın kapılarının yüzüme kapandığı gecelerden birinde karşımaçıkışından sonra, içimde ki şeytanın paramparça oluşuyla sarsılmayabaşlamıştı, kafesinin içinde çaresizce bekleyen ruhum.

Hiçbirşeyiönceden kestirmeden yaşamaya başlayan ben, yeniden acılarımın geridöneceğini hiç hissetmedim. Kollarının sıcağında dinlerken anlattığıngözyaşı masallarını.

Yaşananların yanlış sonuçlarını kabullenmeyen ben, tekrar hüsran denizine açılmış, geri dönmeye yine geç kalmıştım.....

Sığınacak bir liman arayan yorgun bir gemi gibi, çaresiz arayışlarımın sonunda, yanlış seçimlerden biri olduğunu bile bile.

İçimde ki boşluğu açarak hatalarla dolu hayatımın en büyük hatasını yapmıştım hiç farkına varmadan.

Sevgi dolu dokunuşlarının büyüsüyle unutup tükenişimi, görmemezlikten gelmeye başlamıştım.....

Yaşanılan onca şeyin ardından, yokluğunun iflah olmaz acısıyla arkanda bıraktığın yapayalnız gözlerden damlayan yakıcı yaşlarla.

Ölümün eşiğinde ellerimden tutmanı bekliyorum gece gündüz.

Bundansonra hiçbir yürekte varolmayacağımı bile bile. Suskunluğumunsonsuzluğa uzanacağına emin olan, Kırık dökük bir yıkıntı halindebekliyorum.....

Sonsuza dek umudu görememek pahasına.....

alıntı...

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
...:::нαℓιℓ:::...
Bölüm Sorumlusu
*

Forum Para : 5540.00 YTL
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2008, 13:59:19 »

çok güseel ya tşk paylaşımın için

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır