|
|
 |
« : 16 Ekim 2007, 20:41:22 » |
|
Ben kendimi bilmiyorum birde seni bilmeye çalışıyorum. Anlamaya çalışır bazen insan hayatı,Hep arar-durur bulamaz,İmkanlar sınırlıdır,Yollar gibi sevgide biter birgün. ..O hün insan oğlu için yaşamda biter.Canlı canlı gömülür insan, havayla toprak arasına,Amaçsız, Yolsuz, Sevgisiz, İsteksiz kalır herşeye. Anlamaya çalışır insan hayatı,Bir kendissine bakar,Birde hiç görmediği insanın gözlerine.Gözlerde sınırlıdır, Sözler gibiSır doldur bakışlar.İki kaşın arasından çıkar ''aŞK'' .Tatlı bir söz, Hoş bir cümle, Yetersiz kalır bazen. .. Anlamaya çalışır insan hayatı,Bir geçmişte onları dinler,Birde içinden gelen sesleri.İnsan kendi içinde savaşır, olur olmaz şeylerle.Bir olabilir der, bir olamaz der,Kednini üzer. ..Ferhat olmasa şirin olmaz. Leyla olmasa mecnun ölmezdi,Ferhat aşkı için koca bir dağı deldi der, içinde insaf olan insan. .. Şimdi kendime bakıyorumda ne kadar çaresiz,Ne kadar umutsuz, ne kadar boş bir denizde;Yelkeni olmayan yelkenlide, Rüzgarı bekliyorum, Gelse bana yaramaz, Gelmesede. ..İlk önce bendeki seni, yani yelkenlinin yelkenlerini örmeliyim ellerimle.Seslenmeliyim sana.Bak bana burcu burcu o gözlere '' aŞK'' var olsun. .. ! Bende denizde ölen mecnun olmayayım diye. ..!Sonra;Sen rüzgar, Bende kendi gemisinin kaptanı.Sen amacı olan, Ben amacı uğruna sevdiğinin ***********ürdüğü yere giden insan. .. Bazı şeyleri ister insan. umarım bigün sende istersin. .. (sadece gözgöze gelmeyi)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|