|
|
 |
« : 04 Temmuz 2006, 09:30:58 » |
|
Arkadaşlar bunlar kardeşimin kendi yazdığı şiirler abi sitene koyarmısın dedi bende koyayım dedim. Başka yerde yok haa sonra başka yerde felan gördüm demeyin. TRForumcu'ya Özel SENSİZLİKLE GELENLER Sensizlik bana neler öğretti bi bilsen Dağları benim gibi delebilsen Yıkılsan da ölümüne sevebilsen Böyle olmazdık Aşkım bitanem sözcükleri yok artık Bu kalp sayende kırık Ceza mı bana verdiğin acı mı bilinmez Bu hayat sensiz süremez Nedensiz gidişlerine binlerce neden aradım Her yıldıza seni sevdiğimi haykırdım Sensiz olduğum gecelerde Resmine yaş dolu gözlerle baktım Dön bana tekrar desem bebeğim Ben senin sadece senin meleğinim Senle geçen her anıma köleyim Senle yaşayıp senle öleyim…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
AŞK
Aşk boynuna dayanmış bir bıçak gibiyse Kanının akmasına izin verme Yüreğin dayanamayıp akar giderse Başkasına gösterme
Zamanı gelipte aşk ateş gibi yakarsa Bırak yaksın ama kül etmesin Gözyaşların nedensiz akarsa Bırak aksın ama sevdiğin görmesin
Olsun varsın bu hayat zindan olsun ama Hapsolduğun yerde o da olsun Demir kelepçeler vurulsun ellerine ama Yüreğinde bağlanan yine o olsun
Bugün ya da yarın Azrail kapına çalarsa Canın değil yüreğindedir önemli olan Hükmün sevmekten idam edilmekse Sevgin için ölmendir önemli olan
Aşk aşk denilen insanın hükmünü verenmiş Aydınlığı karanlığa hapsedenmiş Gün gelipte benliğini de alıp gidenmiş Olsun bu gönül seni hep SEVMİŞ ve SEVECEKMİŞ…
GÜNEŞ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BİLİR MİSİN?
Sen bilir misin yalnızlığın neolduğunu Nasıl ışığını alpta seni karanlığa boğduğunu Sen bilir misin sırtından vurulmayı Tutunacak bir dalının olmadığını
Keşkeyle tuttuğun dal kırıldığında Hayallerin gözyaşınla tek tek aktığında Fırtınalar gibi yakıp yıktığında Sen bilir misin neolduğunu
Rengim soldu sarardı; boynum bükük Güneşim bitti içim sönük Yüzüm her seferinde karanlığa dönük Bilir misin bu isim bu kalbe gömük
Işığın karanlığımı aydınlatmıyorsa Elim kolum bağlandıysa Gecemle gündüzüm yok olduysa Bilir misin neolduğunu bu yüreğe SENİ SEVMEYİ taşıyamadıysa…
GÜNEŞ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gün gelir bir su damlasıdır bu gönül Belki de unutulmuş bir harabe Ya da ya da bu masalı yaşayandır bu gönül Belki de ölümü bekleyen hayatın eteğinde
Aşkın imkânsızlığı uçuruma kadar sürüklerse Kırık kanatların uçmanı engellerse Çığlıkların her seferinde sensizse Boynunu büküp olanları kabullenmelisin
Ölüm korkusu olurda içini sararsa İçin her seferinde aşkın koruyla yanarsa Azrail canın için yola koyulduysa Kaderinde yazılana boyun eğmelisin
Kıyısından da tutsan bırakma hayatı Korkma! Sevsen de bırakma dalını Pişmanlık sevmenin binlerce katıdır Pişmanlık yerine yaşat yüreğindeki sevgiyi…
GÜNEŞ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HANİ
Hani vardı ya senle yaşamıştım ilkleri Geceleri gündüzleri Arkandan dökülen gözyaşlarımı silmeyi Hani senle öğrenmiştim sevmeyi
Ne oldu da dünya ters döndü biranda Neoldu soruyorum nerelerdesin şimdi Islandım içime kadar işleyen yağmurda Soruyorum aşkımın karşılığı hani?
Bir zamanlar sensizlik neymiş bilmezdim Şimdi sensizlikle yaşamayı öğrendim Kanadı kırılan bir kuş misali Uçmayı denerken sayende düşmeyi öğrendim
GÜNEŞ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SENSİZLİĞİN TANIMI
Ne geceler beni kabul eder oldu Ne de gündüzlere sığıyorum Bu kader beni sevmez oldu Sensizlikten ölüyorum
Doğum günümün en güzel hediyesi Hayatın bir oyunuymuş Seni seven bu kalbimin sesi Ağlamaya mahkûmmuş
Yaşayış mı denir bu halime bilinmez Tek tek dökülen gözyaşlarım silinmez Aklımdan hayalin ellerimden elin gitmez Sesimi duyan o gönlün bana geri dönmez
Sensizlik avuntum oldu gecelerime Yüreğime, sevgilerime Ölüm ise sensizlik yanında değersiz Bu beden yaşayan bir ölü sensiz
Biter mi dersen; bitmez bunu biliyorsun Haykırışlarımı duyduğun halde gelmiyorsun Sensiz geçen hayata mahkûm olan bu gönlü Nedense kucaklayıp SEVMİYORSUN…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|